POJĎME SE UKÁZAT SVOU TVORBOU…

NEDÁVNO TU PADLO SLOVO O PUBLIKOVÁNÍ TVORBY NAŠICH PŘÁTEL, ŽE TU CHCEME MÍT MÍSTO PRO JEJICH ŽIVOTNÍ ZÁJMY V DNEŠNÍM ČASE. DLOUHO NETRVALO OD MYŠLEKY DO REÁLU.
LEON HAVLÍČEK PŘEDVEDL V HUSOVCE SVOU FOTOGALERII, KTEROU JSME VÁM PŘINESLI, VEDLE TOHO TVOŘÍ V OBLASTI HUDBY, JIŽ JSTE MOHLI POSLOUCHAT A ZHLÉDNOUT NA AID KONCERTU PRO JIRKU, DO TŘETICE, PÍŠE TO CO MÁME VŠICHNI RÁDI, TAKÉ O NAŠÍ HUDBĚ A DĚNÍ KOLEM NÁS.
BOB- ROMAN SMÍTKO MÁ SVŮJ BLOG O PŘEKRÁSNÝCH BÁSNÍCH, jako muzikant se nám už dávno předvedl v kapele BEAT COMPANY, Bobovo tvorbu si už můžete prohlížet v naší NOVÉ GALERI crash-club.cz, najdete ji snadno nad foťákem, který také vytvořil, stačí kliknout na podtržený odkaz. Publikuje tu pro vás ve své BOB galerii :: Album photo gallery, Album graphic gallery a 3D gallery…
TVORBU MILANA KOZELKY JSME UŽ ČÁSTEČNĚ PUBLIKOVALI, TÝKÁ SE MIMO JINÉ TAKÉ ŽIVOTA NAŠICH MUZIKANTŮ (přehledně zpracuji všechny OBLASTI JEHO TVORBY ze zdrojů, které máte už dávno k dispozici na našich stránkách, zatím se mi nepodařilo zjistit jestli je také muzikant)
Do této kategorie samozřejmě patří skládání a texty, tyto muzikanty předvedeme téměř Wiky-způsobem, co takhle najít člověka, který by to za nás shromáždil a také na Wiky napsal, zaslouží si to, žili jsme tím.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek