JIRKA MACHATÝ ZE SUŠICE-ROZJÍŽDÍME SUŠICKO…

ŠVESKA U JIRKY MACHATÝHO
MĚLI JSME ŠTĚSTÍ, že jsme narazili zrovna na pořádnou „chodící encyklopedii“ NA SUŠICKU, kde jsme byli na návštěvě u mé sestry Květy MALEČKOVÉ-CUHROVÉ. Po zkontaktování jsme se s laskavým dovolením vetřeli na návštěvu ke zde známému DJ. Probrali jsme jeho známé-JOHNY LOVINGER, MILAN HAIŠMAN, zná dobře plzeňskou scénu, popsal nám zhruba zdejší beat scénu od 60. let, SENTINEL, pár zážitků s kapelama našeho regionu- JONHY & THEY, SPIDERS, také MAHAGONY a mnoho dalších, jak je ten náš bigbeatový svět malý. SLÍBILI jsme si spolupráci,  ROZHODÍME SÍTĚ na všechny hudebníky tohoto kraje,kteří by se podíleli na sestavování hudebníků a kapel do rockové mapy. Předvedli jsme mu blog na jeho PC a bylo zaděláno. Pomůže s rozšířením odkazů na náš blog mezi zdejšími muzikanty, počítám také s tím, že se stejně budem všichni znát!
Jirka okamžitě poskytl překvapení tykající se JOHNY & THEY.
repertoár JOHNY & THEY rok 1966
repertoár JOHNY & THEY rok 1966

ZAČÍNÁM NAŠÍM BRATRANCEM v mapování regionu SUŠICKO!
   OTÁZKA PRO ZDEŇKA ŠILHANA:
ZDENĚK ŠILHÁN
V jaké kapele jsi hrál na basu a s kým, kdy vznikla, jak se tam hejbaly přestupy, kde všude jste hráli, kdo na co hrál, i různé změny,  jaké další kapely tu působily, na jaké další hudebníky naší scény nás upozorníš, jaké můžeš poskytnout kontakty, ještě klidně napiš senam hudebníků a kapel, abysme to mohli rozjet a dej tip na někoho, kdo se zabývá touto tematikou, kdo už něco podobného sestavil. VŠECHNY PŘÍKLADY OBJEVÍŠ NA TOMTO NAŠEM WEBU!
PŘEJU VŠEM NA SUŠICKÉM REGIONU RADOSTNOU PRÁCI NA SESTAVOVÁNÍ JEJICH ROCKOVÉ MAPY OD 60. LET DODNES. VYTÁHNĚTE VŠECHNY AKTÉRY ZASE DO AKTIVITY, KE  VZPOMÍNÁNÍ NA KRÁSNOU DOBU, O KTEROU SE NÁM VŠEM ZASLOUŽILI. NA KARLOVARSKU TO UŽ VAŘÍ POŘÁDNĚ A JE TO PARÁDA MÍT KDE SE ZNOVU SCHÁZET A  BAVIT SE VŠICHNI NAVZÁJEM. Pomozte rozšiřovat odkaz na dnes už i vašem blogu. TOM ŠVESKA…
  http://crash-club.blog.cz 

Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek