VITÁLNÍ PAVEL MENSCHIK VG4 čarodejnice 2010 NR

PAVEL MENŠÍK
NEJEN STARÝ DOBRÝ HRÁČ, ALE I PARÁDNÍ KAMARÁD ZAHRÁL V NOVÉ ROLI…
Konečně jsem ho viděl hrát, stále jsme se někde setkávali, ale vidět ho v akci je i pro náš blog zadostiučiněním. S tím kamarádstvím – postaral se při setkání LUBOŠE ŠTOLFY, LÁDI SKOPALA a jeho s ČÍŇANEM na Masaričce KV i o další setkání v MÍRY CHOVANCE HUDEBNÍM CLUBU na Vyhlídce KV, mimochodem vedle KORYČÁNKOVY PRODEJNY HUDEBNIN, kde si ČÍŇAN OKAMŽITĚ ZAKOUPIL NOVÉ PALIČKY, takže se něco chystá a reportáž z této akce vyrobíme.
PAVEL MENSCHIK zahrál sice za denního světla, to pak je podium všude okolo, a tak jsem hledal staré novorolské tváře, které jsem buď nepoznal, nebo tam prostě nebyly. Dva kousky jsem nakonec náhodou ulovil, najdete je v galerii fotek o Menschikovi.
PŘEKVAPENÍM pro mě byla jeho ZPĚVAČKA, nic jsem nevěděl o obsazení VG4, a tak jsem zíral i na KORYČÁNKA za basou, na bubeníka, neznal jsem zpěváka za doprovodnou kytarou, vše tady doplním, až se setkám zase s PAVLEM. REPERTOÁR se mi líbil a po focení jsem se na chvíli postavil ke zvukařům, abych si to konečně vychutnal. Musím na něj ještě jít a zažít si ten repertoár pod kůži. Večer jsme ještě pokecali v bývalém Racku. Fotky s ním jsou parádní!
ZPĚVAČKA A HRÁČ
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek