Pátrání po Jardovi Zavadilovi.

img092 MANAŽER JARDA ZAVADIL.jpg
Jaroslav Zavadil byl silnou osobností a hybnou silou (manažerem) The Crash v době její nejlepší slávy. Bez něho by The Crash nebyli tím, čím vešli ve známost – jako kapela, která se nemusela stydět za svůj výkon a díky tomu byla velmi oblíbená a měla svůj zástup příznivců. Kdo ho znal, ví jakým byl nadšencem a praktickým člověkem, který udělal vše pro to, aby kapela The Crash dosáhla té nejlepší možné úrovně. Proto je námi považovaný za stejně důležitého jako ostatní členové kapely.
Protože nikdo o něm nic pořádného neví, dal jsem si za úkol se pokusit ho vypátrat a získat o něm co nejvíce informací. Musím přiznat, že se mi daří kousek po kousku odhalovat jeho historii. Doufám také, že až se dopracuji dále, tak se mi jednoho dne podaří s ním navázat kontakt. Přes Internet a za pomoci přátel skládám dohromady střípky informací a doposud jsem zjistil následující.
Jardovi Zavadilovi je dnes asi 67 let. Jak každý, kdo ho znal ví, měl za ženu Danu, s kterou spolu v roce 1970 emigrovali do Anglie. Bohužel Dana po nezdařeném těhotenství trpěla nemocí ledvin a v roce 1981 na selhání ledvin zemřela.
Jejich manželství bylo bezdětné. Jarda coby ještě mladý muž se asi v roce 1983 znovu oženil s Angličankou. S touto druhou ženou má 2 děti. O jeho pobytu kolují neověřené zprávy. Podle jedněch by měl být někde na Korsice a další varianta, která se zdá být pravděpodobnější, naznačuje, že je v Anglii. Z toho, co jsem vyrozuměl, zpřetrhal Jarda po smrti Dany veškeré styky s rodinou a příbuznými v Česku. Proto je velice těžké zjistit, kde se nyní nachází a co dělá. Určitě by se o něm dalo vypátrat přes Anglické velvyslanectví v Praze více, ale muselo by se jednat o rodinné příslušníky. Být kamarádem pro ně není dostatečný důvod, aby zahájili pátrání.
Takže toto je poslední stav věcí, kam jsem zatím došel. Jakmile bych se dozvěděl více, tak bych vás samozřejmě informoval.
Proto se také ještě obracím na každého, kdo by mohl mít o Jardovi jakoukoliv i zdánlivě sebemenší informaci, aby ji případně napsal do komentáře k tomuto článku. Předem děkuji za námahu a ochotu.
Za redakci Číňan
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek