SETKÁNÍ THE CRASH číslo 2, tentokrát u BONDYHO…

PRVNÍ A ZKUŠEBNÍ TERMÍN BYL NA ČTVRTEK 5. 8. 2010, mělo to ale malou chybičku, VENCA VOZKA měl odcestovat, ale právě jsem zjistil, že to padlo – takže může přijet!!! ZAČÍNÁM TEDY znova obtelefonovávat všechny. TONDA NEMŮŽE V PÁTEK, ale může ve čtvrtek, to ale nevyhovuje BONDYMU, protože jde v pátek do práce...  Se všema jsem to domluvil během půlhodinky, JENOM BONDYHO NEMŮŽEM VZBUDIT, PROTOŽE JE PO 22. HODINĚ!
PLATÍ ČTVRTEK 5. 8. 2010 V 15.00 v BONDYHO ALTÁNU!
VŠICHNI SE UŽ TĚŠÍ KROMĚ BONDYHO, TEN NIC NETUŠÍ JAKOŽTO HLAVNÍ ORGANIZÁTOR DRUHÉHO SETKÁNÍ A HOSTITEL SPÍ.
ČÍŇAN SI OBJEDNÁVÁ NEALKO – DŽUSY A BIREL nebo nealko Budvar, aby zůstal u tradice. ČERSTVOU ZELENINU KROMĚ CIBULE A ČESNEKU.
VENCA VOZKA JE CELEJ NATĚŠENEJ, JAK BUDE POZNÁVAT TY KSICHTY PO 40. LETECH, TONNY SE CHECHTÁ DOPŘEDU, TOM SE UPŘÍMĚ TĚŠÍ, posledně mě potěšil když řekl: ŠVESKO, TY JSI KOUZELNÍK, takle nám připravit setkání. A kouzlíme podruhé! Největší překvapení to OVŠEM bude pro BONDYHO!!! ČÍŃAN TO PROŽÍVÁ CELOU TU DOBU CO TO ORGANIZUJU, pouštíme si k tomu „BAYO“! A číňan vypleskává do stolu rytmus  a  Z P Í V Á  za FRACKU, náhle jsme atmosférou o 40 let zpátky. Neni to paráda mít za KAMARÁDY THE CRASH…….ŠVESKA.  IRENKO nemohla bys za redakci se taky zůčastnit, byli by jsme tam komplet, přijedem pro Tebe asi po obědě, je to taky věc blogu, bez nás by to nemělo šanci něco takového se uskutečnit!

BONDY TO ZVLÁDNUL, měl jen telefon v práci a my jsme z toho okamžitě vyrobili šoufky na jeho účet. DNES pro změnu 8krát volal mě, ale byl jsem v Německu, tak jsem mu to nemohl brát, přeci jenom je to ještě pořád drahé, navečer jsme si vyměnili informace a všechno klape! Budou zase fotky a reportáž. šv       NAPĚTÍ ROSTE…  A JE TO TADY !!!
THE CRASH po 40.sraz u Bondyho
Další fotky ve FOTOGALERII – THE CRASH PO 40 LETECH…. Adinka, Šveska
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek