GREYHOUND 23.10.2010 V PODMOSTEMHALL…

SVÁTEK BIGBÍTU POKRAČUJE !!! Ve 20.00 ve VŠEBOROVICÍH…

***FOTOGRAFIE Z TOHOTO VEČERA NAJDETE VE FOTOGALERII KAPEL
GREYHOUND

GREYHOUND ZAHRÁLI VPOD MOSTEM HALL

JAKMILE JSME OTEVŘELI DVEŘE HOSPODY, ZAZNĚL VÝBUCH SMÍCHU, OKAMŽITĚ JSME POZNALI, ŽE SE PLAKÁT LÍBIL VŠEM. To bylo krásné přivítání… ONEK, JARDA A JOKL viděli plakát až na baru, SAŠA už předem na PC. Rozdávali jsme také už tradiční PLAKÁTKY DO PENĚŽENKY s logem crash-clubu, VŠUDE SAMÝ SMÍCH.
GREYHOUNDI PŘEDVEDLI NABITÝ REPERTOÁR, HRÁLI TRADIČNĚ S OČIVIDNOU CHUTÍ A SAŠA OBZVLÁŠTĚ – NA NOVÉ ELEKTRONICKÉ BICÍ, zapadlo to do jejich skladeb okamžitě. Měli perfektní ozvučení, čisté a vyvážené, dělali si to sami a bylo to perfektní, musel jsem jim to pochválit, a podle fotek můžete vidět potlesk a nadšení diváků. CLUB DEFONŮ – jak jsme tento večer nazvali, měl parádní atmosféru, jak můžete vidět na fotkách V GALERII – PODMOSTEMHALL 23.10. GREYHOUND na titulní stránce.
SVÁTEK KARLOVARSKÉHO BIGBÍTU POKRAČUJE, STOJÍ TO ZA TO CHODIT NA KAŽDOU AKCI..
JEŠTĚ MI NEVYČICHLY HADRY NA BALKONĚ Z LIĎÁKU A UŽ JE TU DALŠÍ NÁŘEZ!!!

DEFFONI VÁS ZVOU DO GREYHOUND-CLUBU…

GREYSASAHOUND
GREYJOKLHOUND
DEFFONEK
DEFFJANDAHOUND
VÝŇATEK Z EMERSONOVA ČLÁNKU Proměny40
             Skupina GREYHOUND nastoupila, již bez kláves, jen ve čtyřech, jako další host večera na pódium asi ve 20.00 a zahrála  ze svého repertoáru známé skladby od Led Zeppelin, Garyho Moorea, Cream apod. Líbili se, a to i mladým posluchačům, což potvrdila jedna dvojice z Chodova.
NA NAROZENINÁCH PROMĚN JSME SE TOHO MOC Z HISTORIE KAPELY NEDOZVĚDĚLI, JINDRA SKOPEC BYL MOC AKADEMICKEJ A JIRKA ZINK BY VĚDĚL O ČEM MLUVÍ !! TAK VÁM PŘEDKLÁDÁME TROCHU HISTORIE O PŮSOBENÍ DVOJICE, KTERÁ V KAPELE HRAJE, FRANTIŠEK JOKL A SAŠA TVRDÍK, VLASTNĚ TROJICE, S ONKEM UŽ PRADÁVNO TAKY HRÁLI. VÝŇATEK Z EMERSONOVA BLOGU, KTERÝ SNADNO NAJDETE NA NAŠÍ ÚVODNÍ STRÁNCE V AKTUÁLNÍCH ODKAZECH. JE TO STUDNA BIG BEATU, KDE MŮŽETE ČERPAT DO ALELUJÁ-JE BEZEDNÁ…
Někteří členové kapely GREYHOUND působyli v legendární kapele JOHNY AND THEY, odkaz Vás zavede do precizně sepsané historie.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek