KARLOVY VARY A JIZVY PO KOMUNISTECH…

SBÍRKA FOTOGRAFIÍ A OBRÁZKŮ KARLOVÝCH VARŮ NAZVANÁ STARÝ KARLSBAD, JEJÍŽ AUTOR JE ČÍŇAN A SAMOZŘEJMĚ VY VŠICHNI, KTEŘÍ JSTE OPRAVDU GRANDIÓZNĚ DOPOSUD PŘISPĚLI, ZPŮSOBUJE ÚPLNÝ PŘEVRAT V POHLEDU NA KARLOVY VARY, KDYŽ SE OCITNETE V ULICÍCH, ALE I Z AUTA ČI AUTOBUSU.

  Prozatím jsme zveřejnili jen část sbírky, která se musí pracně instalovat, o to více si zapamatováváme jednotlivé ulice a domy.
  Už nikdy se na naše město nebudeme dívat jako dříve, všedním a letmým pohledem, všude budem vidět historii města, jak VARY vyrůstaly, jak krásné lázeňské město chtěli mít všichni ti, kteří se na tom podíleli. Jen z těch obrázků beze slov je vidět, co budovali naši původní obyvatelé, OPRAVDOVÉ SVĚTOZNÁMÉ LÁZNĚ. Při zpracování ČÍŇAN SBÍRKU ROZDĚLIL DO ETAP, tak máte možnost se soustředit na děj budování, pohrom, vývoje i zjizvení města komunistickou sebrankou. Po pouhém zhlédnutí sbírky STARÝ KARSBAD se už bezstarostně neprojdete městem, to vám zaručují ČÍŇAN, BÉĎA HEEP, ŠVESKA a přispěvatelé. Velice rádi  zpřístupňujem tuto vaši sbírku, bez naší nezištnosti by nevznikla.
  Jó ČÍŇAN A BÉĎA, TO JSOU RODÁCI jak se patří a Vy taky…*** Email na ČÍŇANA
 
Tel. infocentrum: +420 355 321 171
Karlovy Vary Karlovy Vary Karlovy Vary Karlovy Vary Karlovy Vary Karlovy Vary Karlovy Vary Karlovy Vary Karlovy Vary
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek