„U SUŠICE“ JSME NÁHODOU POTKALI OLDU ŘÍHU na zimní procházce…

  TENHLE VÝLET SE NÁM Z POZICE BIGBÍTU VYDAŘIL. Vydali jsme se domů, spokojeni, že máme vyloženě náhodou na našich stránkách nečekané setkání s MILANEM SCHELINGEREM a s pomocí získaného kontaktu vlastně MY VŠICHNI radost. Podle reakce v komentářích to je radostná událost na crash-clubu i v historii našeho bigboše.
  OLDU ŘÍHU JSME UŽ JEDNOU V SUŠICI  HLEDALI, KDYŽ JSME SHÁNĚLI JEHO CD. V TÉ KNIZE NA NÁMĚSTÍ jsme pokecali s knihkupcema a po odvyprávění historek jsme k nákupu dostali i milý balíček informací. K radosti nám to tenkrát skromně stačilo. Samozřejmě jsme s bratrem Willym uplatnili nenápadně první pokus o setkání s OLDOU ŘÍHOU. Tenkrát to samozřejmě nevyšlo, zřejmě nebyl Ten co by to zařídil, ještě nám nakloněn.
  Tentokrát, s Adinkou jsme se chytli myšlenky, že když nám jde karta, tak proč bychom to nezkusili ještě s OLDOU ŘÍHOU, když už jsme tady? Ještě ráno po přečtení ohlasů Tomáše ŘÁDY a ČUCHONĚ jsme si řekli –  A JDEME DO TOHO! A vpodvečer to nastalo…
  Před námi si kráčel klidně ve sněhu z mírného kopečka, pomalu jsme ho dohnali a už z dálky jsem si byl jist, že je to ON. Jeho vlasy mezi čepicí a šálou už prozrazovaly, že se nemýlím.
  Oslovil jsem ho zvoláním – ZDRAVÍME OLDU ŘÍHU! Pro jistotu jsem se představil Šveska – Tomáš Cuhra. Sundal svou rukavici a podal ROCKERSKOU PRAVICI. Vyprávěl jsem mu o náhodném setkání s Milanem Schelingerem ze ŽÁRU, „Znám,“ tak že jsme se rozhodli, že zkusíme štěstí ještě s Tebou... Poptal jsem se ho, jestli chodí na crash-club, Nemám moc času, taky skládám a tak dále“. A když jem se chystal udělat mu přednášku, zastavil mě, „Znám to všechno a s TOMÁŠEM STABENOWEM jsem jednal nedávno“… stručně jsme ho informovali, že ho nosíme na titulní stránce crash-clubu, krátce jsme zavzpomínali na jeho působení v NEJDKU a na SUCHÉ.  Dohodli jsme se na formě právě proběhlé kraťoučké reportáže a Adinka slíbila, že na to dohlédne a po prohození „Jdu ještě meditovat“ jsme se rozloučili. Zmizel zase v šeru ve sněhové, zřejmě pravidelné trase…
   klikni na obrázek a všechno dolů
KATAPULT
Oficiální stránky
Co dodat,   …když nikam nechodíš – nikoho nepotkáš…
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek