VLADIMÍR MIŠÍK & Etc v Liďáku KV…

Klikněte si na jeho stránky… nezapomeňte na videa – úžasné…
VLADIMÍR MIŠÍK, legenda českého bigbítu, vystoupil i s celou kapelou 22.1.2011 v LIDOVÉM DOMĚ, KARLOVY VARY – STARÁ ROLE, potom zahráli „ostřílení bigbítoví harcovníci, kapela ODYSSEA“, jak praví 7SEDMIČKA – náš oblíbený týdeník.
  Viděl jsem ho naposledy v Nejdku v kulturáku, to bude taky dobrejch 40 let. Pak jsem ho sledoval na obrazovce, poslouchal v rádiu a na nosičích, většinou doporučených mladším kamarádem Pavlem Šandou z Ostrova. Často jsem ho vídal, jak hraje ve svém studiu, kytaru hrál překrásně, zřejmě to období hrát v kapele už opustil. Tady jsme ho měli možnost vidět maximálně s akustickou kytarou a hlavně zpívat už vlastně svou klasiku i nové věci. Trochu mě to překvapilo, ale jeho kapela mě to bohatě vynahradila. Střídaly se tam nástroje, všechny části koncertu jsem si vychutnával. Padlo pár historek, zazněly jeho staré věci a novinky sedly. Pomalu jsem zapomněl, že koncert odzpíval vsedě, zvyknul jsem si na to a patří to k němu i k celému pojetí scény.
Chtěli jsme Vám dovyprávět, co se dělo na sále v LIĎÁKU i na jevišti prostřednictvím asi na dvou stovek fotek, přiblížit ATMOSFÉRU, ale podařilo se nám jich nacpat do galerie jenom pár. Až ten problém vyřešíme, všechno doplníme, samozřejmě i dopíšu článek k vystoupení kapely ODYSSEA, KTEROU PŘIJÍMÁME POD KŘÍDLA crash-club blogu I S FANOUŠKY.
  V galerii visí pár fotek, z celého balíku, strhali jsme kapacitu.“Mišík Lidový Dům (host Odyssea)“
Je nám líto, že nové návštěvníky blogu musíme nechat čekat… zatím 55 fotek…
***PO prohlédnutí fotek i blogu tu můžete zanechat stopu v podobě KOMENTÁŘE…POKUD CHCETE NAPSAT DELŠÍ, doporučuji ho nejdřív zkopírovat a teprve pak dát KOMENTOVAT, NEBO ROVNOU NAPSAT na email, my to do komentářů sami vložíme… Šveska
    Ukázka z připravované galerie
P1010025.JPG
P1010025.JPG
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek