nově NEJDEČTÍ UVÍTALI THE CRASH i naše stránky

foto:: Barunka Stabenowová

NÁMĚSTÍ BYLO NASTĚHOVÁNO K PÓDIU PŘED VYSTOUPENÍM THE CRASH, STÁNKAŘI BALILI, PROTOŽE NEMĚL KDO NAKUPOVAT. POČASÍ SE UMOUDŘILO, LAVIČKY SE UTÍRALI PO NEDÁVNÉM LIJÁKU, NASTALA CHVÍLE, KDY UŽ BYLI VŠICHNI FANOUŠCI NA SVÝCH MÍSTECH, JEŠTĚ JSEM ROZDAL FOTOGRAFIE KAPELY Z DOB 60. LET. (škoda že jich nebylo víc), dále – letáčky, pozvánky a pozdravil další přicházející… ZVUK KAPELY BYL SUVERÉNNĚ ŠPIČKOVÝ OD JIRKY VYDRY Z KYNŠPERKA NAD OHŘÍ, SILNÁ A ČISTÁ APARATURA 777224846, je jasné že venku to zní lépe, jednoznačně je lepší připlatit si za skvělý výsledek.

LETÁČKY A POZVÁNKY NA KOTEL-VYSOKÁ PEC odhalili že dobrá polovina fanoušků netuší o našich stránkách určených pro fanoušky a čtenáře především naší generace. Rozdal jsem jich asi 300, ale budu věnovat ještě větší pozornost jejich zapsání do podvědomí města. Posláním těchto stránek je ROZVÍJET SPOLEČENSKÝ ŽIVOT A KONTAKTY V NAŠÍ I NOVÉ GENERACI NEJEN DOMA ALE PO CELÉM SVĚTĚ, což se už daří.
Dnes bych chtěl uvítat ty čtenáře kteří poprvé díky rozdaným plagátkům do peněženky, otevřou naše stránky, nejdřív bych doporučoval prohlédnout si podrobně titulní stránku. Je tam mnoho informací o obsahu, začal bych levou stranou až do konce, pročíst si co o nás napsali naši čtenáři a potom se podívat do Aktuálních článků a hlavně navštívit naši starou i Novou galeri fotografií, klipů, tvorby. Tam můžete ale strávit zbytek dne, pokud začnete hned dopoledne! VLOŽENÉ ÚSILÍ A TVORBA JE MNOHOKRÁT PŘEVYŠUJÍCÍ ČAS, (jak časově, tak tvorbou), KTERÝ TAM KDYKOLIV STRÁVÍTE. Poklonu můžete složit především mé ženě ADINCE CUHROVÉ (od účasti na akcích, focení, ukládání, zpacování,100 fotek obnáší včetně nafocení dobrých 5 hodin práce, a my někdy uděláme i 600 kousků). Další poklona tentokrát společná, patří TOMOVI ŘÁDOVI, KTERÝ PŘINESL SVOU DOMÉNU DO STRÁNEK, GALERII I WEB SESTROJIL A NAINSTALOVAL, doladil k našim potřebám, instaluje videa a pečuje o jejich bezchybný chod. O NOVÝCH STRÁNKKÁCH NA www.portal.crash-club.cz jež je novou součástí našich stránek crash-club.blog.cz se rozepíši až začnou přebírat celou váhu. Rozjíždíme je za pochodu, ladíme, čistíme, chystáme, zkoušíme.

Nová galerie CRASH-CLUB.cz*** klikni zde

Mišík, BOB, Whitesnake, Dlouhej kouř, VIDEA KV kapel, nově CODA, KATAPULT,Black Moon, KLOKANÍ GULÁŠ EVROPÁK Milan Schelinger, pivní slavnosti...SHADOWS
cop.bob, COMEBACK THE CRASH + klip

TAK V TÉTO FOTOGALERII SE MŮŽETE PODÍVAT KDO Z NEJDEČÁKŮ DOMA I VE SVĚTĚ UŽ NA STRÁNKÁCH BYDLÍ, KDO CHODÍ NA AKCE, KDE PŘI MUZICE MŮŽEME POKECAT ALE HLAVNĚ SE SETKAT. VE MĚSTĚ PŘI BĚŽNÉM POTKÁVÁNÍ, TO NESPLNÍ TEN PRAVÝ ÚČEL, ŘÁDNĚ VŠECHNO PROBRAT… pokud v Nejdku nevznikne nějaký hudební klub za pět minut dvanáct, měli bychom se sejít před hraním THE CRASH alespoň HODINU PŘED ZAČÁTKEM.
Podle srdečnosti při setkávání se před vystoupením THE CRASH, bylo vidět že o to stojíte, měla by se přidat hlavně kapela, snad jim to jednou dojde. Bylo krásné když jste se za mnou chodili uvítat. Škoda že THE CRASH, NEJSLAVNĚJŠÍ KAPELA V NEJDKU VŠECH DOB, NEZAŠLA MEZI SVÉ FANOUŠKY, HODINU PŘED HRANÍM, A PO HRANÍ ZAPADLA DO HOSPODY, KDE JE FANYNKY HLEDAT NEBUDOU, VENKU BYLI PŘECI TAKY STÁNKY HNED U PÓDIA A V HOSPODĚ SE ANI MLUVIT NEDALO. HROZNEJ ŠRUMEC A ZAHULENO! Vymyslíme podle těchto zkušeností jinou formu na setkání se s fanoušky, určitě se v Nejdku hrát musí a bude.
Já osobně jsem začal den v Tuhnicích vylepováním plagátů na KOTEL – VYSOKÁ PEC, ČEKALO MĚ SETKÁNÍ SE ŠTEPÁNEM ALEXOU Z VÍČEK, počasí nám to překazilo, pak rychle do Nejdku, vyzdobit pódium , musel jsem si přinést štafle od bráchy z PNEUSERVISU-CUHRA, vylepit plagáty rozdávat letáčky, fotografie, fotit, pokecat s každým, POMÁHAL MI TOM ŘÁDA, skutečný parťák, nehledící na své pohodlí ani čas, přesto že tam měl svou rodinu. NEZASTAVIL JSEM SE CELÝ DEN.* ROZDÁVAT LETÁČKY, FOTOGRAFIE POZVÁNKY NA DALŠÍ AKCI, JE RADOST, KAPELA BY MĚLA O SVÉ FANOUŠKY HEZKY PEČOVAT, ZVLÁŠTĚ DOMA – VIDÍM TO JAKO STEJNĚ DŮLEŽITOU ČINNOST JAKO KRÁSNĚ ZAHRÁT, ZABĚHNUTÁ PRAXE ZAHRÁT A ZMIZET, JE DNES SLABOTA VE VYSTUPOVÁNÍ KAPEL, tomu budem u nás věnovat pozornost. Hospody to nebudou….
TOM STABENOW připravil slovní doprovod , ale muselo se to podstatně zkrátit, protoře jsme dostali nový omezující termín, na VYBALIT, ZAHRÁT, SBALIT. Po nás hrál PAVLÍČEK. Viděli jsme, že diváci byly spokojený a většinu slova se podařilo zařadit. NEJDEČTÍ ZAPLNILI PROSTRANSTVÍ PŘED PÓDIEM, ALE I ZA MĚSTSKÝM POTŮČKEM AŽ DO SILNICE. Svou kapelu THE CRASH srdečně vítali zpět po 40. letech, uvidíte na videu i fotiografiích v naší nové galerii crash-club.cz. Hraní venku přináší dokonalý kontakt s publikem, kapela vidí své fanoušky oproti sálům, kde vidí jen reflekrory. Kapela THE APPLES to měla zmáknutý i s doprovodným slovem, ALE TA MĚLA NA TO ČASU DOST, hrála totiž poslední. Nechci psát o své kapele samé superlativy, to by se mě dělalo špatně, i když to bylo opravdu bombové, musím vypíchnout čím to zlepšit. Osobně jsem skončil svou činnost na pouti až odchodem a nelituji času i námahy. Zlepšená činnost kapely mimo hraní, je jen v malé oběti, oproti tomu co to přináší, UŽ NA TOM PRACUJEM, chybí klub, nejen pro naší generaci.

PODĚKOVÁNÍ PATŘÍ POVĚŘENÉ VEDOUCÍ ODBORU KULTURY, PETŘE ZALENKOVÉ, ZA VÝBĚR KAPEL, ZAŘAZENÍM KAPELY THE CRASH do programu, o které prohlásila že to byla bomba, a dokonce nám na samý závěr zazpívala s kapelou THE APPLES, člověk na svém místě, také DĚKUJEM TELEVIZI PRIMA ZA NATOČENÍ PROGRAMU, TĚŠÍME SE NA VYSÍLÁNÍ…
…mimochodem, jak se vám líbil 40 let starý plagát za kapelou, nově zrekonstruovaný, naštěstí jse si ho po dokončení tenkrát vyfotil….
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek