Ohlédnutí na fejzbůku před KOTLEM….

Stania Hlavova

Před 13 hodinami ·

  • Toto se líbí uživateli Dina Mancal.

    • Dina Mancal pracuji na tom,abych tam mohla jet, zatim to vypada spatne, ale nekdy to prijde jinak,nez si clovek mysli. Moc zdravim Dina

      Před 12 hodinami ·

    • Stania Hlavova Dik Dina, skoda, ze jsem az za morem…Ani jsme nemely cas spolu promluvit..Tak urcite priste !!

      Před 11 hodinami ·

    • Dina Mancal Tak to tedy jo, byla jsi samej napadnik a pak jsi byla najednou pryc ??Ja to tak daleko nemam, kdyz vyrazim v nedeli, tak jsem tam autem za 6 hodin !!Doufam, ze tva dovolena probehla take tak pekne a az se tam budes zase chystat, tak dej vcas vedet, jinak jsme stejne stale v Kontaktu !!

      Před 10 hodinami ·

    • Stania Hlavova S kazdym jsem mluvila jen chvilku. V Boru na Promenach to bylo bezvadny. V Praze jsem mela uz volneji..Dovolena probehla velmi dobre.

      Před 10 hodinami ·

    • Stania Hlavova Urcite dam vedet a verim ze bude nejaka dobra akce..chtelo by to aspond 2denni !!

      Před 10 hodinami ·

    • Dina Mancal Tak to urcite, jeden den na kecacku a druhy den na vychutnani, ha..ha..mozna,ze to svestka jednou uskutecni, nadsenci rostou, zajem zacina byt obrovsky, tak co by jsme chteli vice???Uz ted se tesim na nove setkani!!Ahoj

      Před 10 hodinami ·

    • Tomáš Šveska Cuhra Připravoval jsem všechno měsíc, ani na setkání jsem neměl klid na pokec, TOM, ADINKA, WILLY HAVRÁNEK A JÁ jsme byli spolknuti provozem večera, těšil jsem se na každého, nešlo to se rozkrájet, hlavně STÁNĚ JSEM SE VĚNOVAL POUZE PŘI FOCENÍ, hrozně rychle to uteklo, stejné to bylo s akcí KLOKANÍ GULÁŠ, byly to jen vteřinky na pokec, asi je to osud přípravářů, všichni ostatní se baví. Až budu dělat čistě svoji akci, zařídím to jinak…snažil jsem se o klubový večer, ale na premiéře kapela chce hrát, my chceme kecat, musí se to udělat na celý den, s gulášem, mikrofonem, diskotékou a pak až večer si dát kapely, vyzkoušíme to jednou, přestávky mezi hraním jsou málo, na SUCHÝ JSME V TRÁVĚ ČEKALI NA VEČER, KVĚTINY VE VLASECH A VOUSECH A ČASU BYLO DOST…..

      Před 2 minutami ·

Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek