Naše šlužba pro TRUTNOV..

Nezapomeňte pak zavítat na portál
stačí kliknout na ikonku ::

portal.crash-club.cz
NÁŠ BLOG JE PŘECI JENOM CO NEJVÍCE ROCKERSKOU ZÁLEŽITOSTÍ, TOHO BY JSME SE CHTĚLI DRŽET, TRUTNOV JE ZÁLEŽITOSTÍ, KTERÁ MÁ VELKOU PODPORU I JINDE, MÁ SVÉ SRÁNKY ZAKÓDOVANÉ V ODKAZU HNED POD TÍMTO ÚVODEM, a jeho téma je jinde než naše. FRANTIŠKOVY ČLÁNKY A PŘÍSPĚVKY JSOU VELMI DOBŘE PŘIPRAVENY, POMÁHÁ ROZŠIŘOVAT KONTAKT NA NAŠE STRÁNKY, JEHO ŠIROKÁ SPOLEČNOST ZAHRNUJÍCÍ TAKÉ ROCKERY JE SOUČÁSTÍ NAŠÍ ČTENÁŘSKÉ ZÁKLADNY, ale skoro nikdo nenapsal za celou dobu a tak neprojevil skutečný kontakt s našimi stránkami, které zřejmě považují za spíše sousedské v rámci HUDBY, stejně jako připadají našim ROCKERŮM ty jejich. NEPODAŘILO SE NAVÁZAT OBOUSTRANOU SPOLUPRÁCI, podle výsledků naší snahy navázat spolupráci v oblasti historie rockových skupin na TRUTNOVSKU, které jsou nulové a v druhé části našeho zaměření – Rozvíjet společenský život na základě HUDBY – U NÁS BIGBÍTU – ROCKU vyzněl jednostranně, žádný ROCKER z TRUTNOVSKA ničím nepřispěl. Je to logické – jsou to dva břehy, musíme plout dál a hledat jiné rockersky slyšící osady !!

o…zde si klikněte na podtržený text ::

Trutnov vybubnovává další kapely. K Iggymu přibývá Brian Head Welch, zakládající člen kapely Korn, a přijedou obě Nohy, německá i českobrazilská. Po dlouhých osmi letech zde výjimečně vystoupí Tichá dohoda. Setkání dále okoření The Dhol Foundation, trutnovským publikem milovaní šamanští bubeníci. Poprvé v historii festivalu přijede také čtyřicetičlenný symfonický orchestr.

o…z Františkova E- mailu
Tak to je BOMBA, Velký Boží muž, (nejen „hlava“) BRIAN v Trutnově…Mám spousty záznamů z jeho autobiografie, kdy svým „obrácením“ se k Bohu, ale pokračující hudební hřivnou šokoval celý hudební svět…něco z jeho „svědectví“ rád spustím v „křesťanském stánku“ u kříže na festu v Trutnově…mé nadšení pro OATrutnov jen roste !!!
František z Kraslic
(Honzo Z. neoslaví Kraslice s Brianem 10. výročí v sadech…r.2012 ??)
29. 7. 2011
Z našeho podhorského ležení vybubnováváme, že Trutnov Open Air Festival dotváří a uceluje svůj program do podoby, jakou známe a která je charakteristická pro toto setkání s indošským a disidentským duchem. Po Iggy Popovi se Stooges, jehož jméno si šeptali mnozí spolubojovníci, šamané, squaw i stařeny u táborových ohňů začátkem jara, přibývá na soupisce vyryté do stanových kůží trutnovských teepee Brian „Head“ Welch, známý ze svého působení v americké metalové skupině Korn, ale i dvě NOHy, Symfonický orchestr nebo na pódia v Trutnově vrátivší se Tichá dohoda.

Brian „Head“ Welch
Brian v roce 2005 přijal křest v Jeruzalémě a své křesťanské přesvědčení vtěluje do tvorby své současné kapely, z níž je cítit jasný rukopis rodných Korn. Headovým koncertem podhorský kmen navazuje na sérii tvrdých kapel jako Sepultura, Soulfly, Fear Factory, Motörhead či Arch Enemy, které v Trutnově vystoupily v minulosti a paradoxně sklidily na různorodém festivalu s undergroundovými kořeny vždy velký úspěch. Starší huňáčové i mladé tančící squaw vypráví o kouzlu trutnovského festivalu uloženém v mízách okolních stromů, v nichž proudí nejen duch našich předků ale i specifické transcendentálno, jež se vznáší nad hlavami podhorského ležení. A nad vším dlí Nejvyšší Mocnost, z pódia se usmívající Jagannath a samozřejmě i náš náčelník Václav Havel. Okruhem se vracíme a propojujeme s Brianem s vírou, že se mu v našem ležení bude líbit. Briane Heade Welcome!
Přijedou obě NOHY
Na festivalu dále vystoupí dvě kapely se stejným jménem N.O.H.A. Jenže jedna má přívlastek Noise of Human Art a druhá Circus Underground. Proč dvě kapely se stejným názvem? Neb v době našeho domlouvání se kapela N.O.H.A., která v našem ležení ještě nikdy nehrála, rozpadla, a najednou z jedné Nohy vznikly Nohy dvě. Nechtěli jsme zkoumat a zasahovat do jejich vnitřních sporů, to se stává, že si blízcí lidé z jednoho kmene přestanou rozumět. Čert aby se v tom vyznal. Přemýšleli jsme, jak situaci nejlépe vyřešit, aniž bychom se stavěli do role jakéhosi soudce. Nechtěli jsme upřednostňovat jednu z kapel a určit, která ze dvou Noh je ta pravá. Pozvali jsme proto obě, ať si poslechnete, vyberete a posoudíte sami. Necháme to na vás. Jsme sami zvědavi, která z NOH se bude více líbit. Bude to zdravá a konkurenční exhibice. Očekáváme, že to budou mimořádně živelná vystoupení, při nichž se budou chtít obě kapely předvést a dokázat, že krev té pravé Nohy proudí právě v jejich srdcích. V jedné kapele, N.O.H.A. – Noise of Human Art, zpívá tvář původní kapely, Minerva, v té druhé, N.O.H.A. – Circus Underground, zůstalo rytmické jádro a objevily se dvě nové brazilské zpěvačky. Jedna N.O.H.A. zahraje v pátek, druhá v neděli, ať je čas na uzrání v duších všech spiklenců.
Více se dočtete v přiloženém Tam-Tamu.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek