MILAN CHMELENSKÝ PÍŠE…

[1]Zdravím z Chodova. Pročítám tyto stránky a vybavují se mi věci z doby dávno minulé. Chtěl jsem jen připomenout, že Milan Horváth po skončení s Anything(s) hrál krátce se skupinou The Present Perfect, kterou kromě mé maličkosti tvořili zpěvák Pavel Zelenka, kytarista Petr Pátek, basák Zdeněk Rybář a již zmíněný bubeník Meky. Psal se rok 1969 a odehráli jsme pouze tři (prý velmi dobrá) vystoupení. Žel po půl roce se jádro kapely přelilo do obnovených Johny & They. V sedmdesátých letech již Meky nehrál, ale často jsme se v Sokolově potkávali a poseděli u piva v restauraci Plzeňka, kde dělal číšníka Pavel Zelenka a kde se scházeli i další muzikanti té doby. M.Ch.
MILANE VÍTEJ V BLOGU Crash-club, chci ti poděkovat, že jsi rozšířil naše řady prostřednictvím krásného komentáře, neodolal jsem myšlence obsadit tvůj komentář do článků blogu, na kterém se po letech znovu setkáváme. KAŽDÝ TAKOVÝ PŘÍSPĚVEK přispěje k tomu, že budeme mít zmapovanou oblast BIG BEATU V REGIONU. Udělals nám všem radost, že se s námi do toho pouštíš.
ZÁZNAM KOMENTÁŘE MILANA CHMELENSKÉHO, dosud mně neznámé větve. PIŠTE a takhle to prozatímně zpracuji, SAMI MŮŽETE SESTAVIT PODOBNÁ schémata a zaslat e-mailem… těším se na další.
SCHÉMATA, KOMENTÁŘE, FOTKY, KONTAKTY, VZPOMÍNKY, FAKTA.. Šveska a Adinka ŠVESKOWI
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek