FRANTIŠEK Z KRASLIC Osobní historie a Fototéka

PRŮMĚR e-mailů na den se zvedl na 22. Z poslední várky přinášíme to, čím František do blogu přispěl.
TVRDÝ...
Tak tato fotka je, když jsem byl závislej na tvrdejch, a asi za rok se stal zázrak. Dne 24.9.1987 jsem uvěřil v Ježíše Krista a byl okamžitě a totálně vysvobozen ze všech zhoubných závislostí… ze dne na den a dodnes mám odpor ke všem návykovým látkám i k nikotinu. Myslím, že jsem s Aničkou šťastnej i s celou svou rodinou, čtyrma vnukama, nejstaršímu je 22 let.
Přijeď po Velikonocích a pokecáme, František
Tak tahle je cca z 22 – 23 let, r. 1972, kdy jsem žil v Praze, spával pod mostem a „Na kampě“, žil na Malý Straně v Nerudovce, „U Glaubiců“… také „U Malvaze“ a pobíhal s Plasticama, pak byl kulisákem v „Divadle Na Vinohradech“ a v r. 1977 jsem se nastěhoval do Varů, pak k Aničce a dcerce, kde žiju do dnes… Můj život se obrátil, když jsem se „setkal“ v srdci s Ježíšem. Kdyby tomu nebylo, nebyl bych už tady ani já, ani Anička….
Čus Frrrrrrrrr
Frrrrrrr
Anička v obložení
Také moje Anička v objetí kraslických nápadníků, než mě ulovila… V pravo dole její kamarádka Dáša z Kraslic, s kterou vymetly všechny čaje a zábavy s „Johny & They“ v r. 1966 – 1968.
František
Anička
všiml jsem si, že používáš staré a nové foto, tak ti jednu a možná ještě nějakou pošlu. Další foto: ANIČKA, pak já z asi roku 1984.  BAREVNÁ – DNES
f.1984
FRANT. ANIČKA DNES
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek