LONGTON V PODMOSTEMHALL a Blog Clubu Crash

LONGTON 19.3.2010
TROJICE HRÁČŮ SE UKÁZALA V PŘÍPADĚ KAPELY „LONGTON ROCK´N ROLL BAND“ jako ideální, užijete si každého zvlášť, ale přitom také kapely jako celku v tomto obsazení v plné parádě. LONGTON tam tak dostává plno prostoru a také za večer odevzdá připravenou energii. Přijde jako ZLÝ MUŽ a skončí jako vyčerpaný a vypocený HAPPY – ČERNÝ BERÁNEK… Jejich tvrdé podání ROCK´N ROLLU NAPRÁSKNUL PODMOSTEMHALL. Místa pro sezení beznadějně obsazena, na ploše pro stání, tentokrát kolem baru, bylo pěkně husto. Ruce nad hlavou bylo vidět po každé skladbě.
Kapela překvapila zařazením ve střední části INSTRUMENTÁLNÍM BLOKEM. Vystoupení tak získalo na dynamice, vsedě jim to také sluší, mohli jsme se soustředit, prohlížet si je při přednesu starých krásných šlágrů, které nám připravili. V třetí části nás opět rozparádili nářezem. Skladby večera JEDNOZNAČNĚ HENDRIX a JETHRO TULL. BYLO VIDĚT, že KAPELE záleží na zahrání, PAŇÁKOVOU SMRŠŤ uspořádali až na poslední tři skladby na přání! SAMÉ PŘEKVAPENÍ!
PŘÁTELÉ POZVANÍ BLOGEM-CRASH- CLUBU nezapomněli, ale KAŽDÝ, poděkovat za to, že jsem je vytáhl zrovna na LONGTONA a za krásný večer a litovali, že sebou nevzali manželky. Přijelo jich na TŘI STOLY. Přišel k mé obrovské radosti ZACHOŽ s chotí a parádní dcerou, která předvedla úchvatný tanec, ONEK s dokumentem do blogu, ROBERT KORYČÁNEK, PAVEL MENŠÍK, který si zpíval, poseděl do úplného konce a tancoval! PŘIJEL TOMÁŠ STABENOW s WILLYM HAVRÁNKEM Z NEJDKU, sokolovský EMERSON-CHMELENSKÝ se synem, nadupaným hudebním vzděláním a přijeli přátelé z KRASLIC, FRANTIŠEK HANZLÍČEK kamarád z blogu, nestor ZDENĚK RUPERT z ROTAVY, kapacita HONZA ZMRZLÝ a PÉŤA NĚMEČEK, byli v obležení a byla sranda. Přišel i BÉĎA A BYL NA ROZTRHÁNÍ.
Fotografie, na které všichni čekáte, budou umístěny do fotogalerie, bude jich asi 200, čekají na zpracování.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek