PO TAHU DÁVÁME BERNARD BLUES BAND

ORDINACE BLOGU CRASH-CLUB, jako homeopatický prostředek na léčení stavů po náročných tazích, těžkých nocích, koncertech tvrdého rocku, ordinuji muziku MÍLY FROŇKA A BERNARD BLUES BANDU, právě probíhající testy na mém organismu dopadají dobře, jsem schopen při tom psát, betonovat, dokonce plánovat program na příští týden. Vyzkoušeno mám, že i za normální situace, kdy se potřebuju osvěžit, uklidnit, odpočinout, nebo při prosté chuti na tuto muziku dopřeju si to, co přináší a přinášela. SEŘADÍ Vám to myšlenky, tak jako je v cajchu BLUES, a to, co nám z něj MÍLA VYBRAL DO SVÉHO REPERTOÁRU. DÍKY za recept!
Při potížích okamžitě vyhledejte odkaz na MÍLU FROŇKA, kde kliknete na živý odkaz, kde vám bude poskytnuta okamžitá pomoc, na kontrolu přijdete 26. 3. 2010 ve 20:00 do EVROPÁKU, na řadu přijdete okamžitě, NEMUSÍTE ČEKAT.
IVANA PELCE jsem Vám už naservíroval, připravuje se kronika MÍLY FROŇKA, hotová je CHRONOLOGIE LUBOŠE ŠTOLFY, PEPA PLAŠIL DODÁ SVOJI HISTORII A ANDRAŠOVSKÝ PŘIJEDE!, ….a přijde do EVROPÁKU ve 20.00 hod. 26. 3. 2010…. připravil Šveska
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek