Jandák – slušelo by mu: HOVADO… ale naše…

Tak tohle mi odepsal Ivan Hajniš ze Švédska, můj kamarád a zakladatel slavných Primitives Group… – starej Českej rocker… ti, co museli, nebo jednoduše zůstali venku, ti to cítí a vidí ještě trošku v jiným světle…
Pro osvěžení paměti – ten odkaz z You tube je až dole….
Míra
Ivan Hajniš
Od: „ivan hajnis“ <ivha@spray.se>
> Komu: <miramax@atlas.cz>
Je to bolsevicky vychovany hovado – kteremu se i za bolsevika darilo a proto zdedil husakovy nazory. Alkoholizovany prospechar a debil.
Ja si to vse moc dobre pamatuji nebot jsem hral Big Beat – Underground v 60. letech s The Primitives group a to nas taky pekne kritizovali ze jsme manicky zavsiveny, ze neumime hrat i kdyz to byla nejprogresivnejsi kapela v Ceskoslovensku s vyvinutou show 10 let pred USA The Kiss kteri potom delali neco podobneho ale ve vetsim po celem svete. Nas bolsevici do sveta tenkrat nepustili – nebyla to komunisticka Jandakova a Husakova kultura… Vyjizdeli takovi jako Krampol, Gott, Vondrackova, Cerne divadlo a par prdelolizacu.. Videli jste film o podpisu Anticharty??? – byl tam i oblibenec z Ostravy Jarek Nohavica a ted vyprodava Lucerny. Delaji si velkolepa show v Arenach v Praze a i Olympic Janda napsal pisnicku o unosu letadla a ted se topi v milionech!!! A ted jeste rikaji jak byli utiskovani a pritom za podpis Anticharty jezdili kam se jim zachtelo!! a ted jeste o tom otevrene mluvi v televizi a mediich a vytahuji se kolikrat byli v Japonsku, v Nemecku, ve Francii atd. atd. zatimco ostatni narod sedel za mrizema (ostnatejma a zaminovanejma hranicema) bez sance vyjet i treba se vykoupat v mori do Jugoslavie.
Bohuzel to bude trvat jeste dve generace nez se v Cesku a na Morave budou rodit slusny lidi. Ted jich je tam moc malo!!!
Ivan Hajnis
Tak ten mě normálně nasral!!! To je fakt debil………………….
Míra
Přepis e-mailu, Míro díky za příspěvek, neodolal jsem to dát na naše stránky, počítám, že každej má mozek a že si s tím poradí, až to půjde, vrazím mu sem taky fotku… ŠVESKA
FOTKU KARLEX JSME TI MÍRO ULOŽILI DO FOTOGALERIE… jukněte tam všichni! …ŠVESKOWI
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek