FRANTA KÍRA JE NA CRASH-CLUBU ČASTO…

JAK UVÁDÍ JEHO ŽENA, NEUSTÁLE JI VOLÁ, AŤ SE JDE PODÍVAT…Tak to máme radost, že to sleduje, protože sem patří a jsou to také jeho stránky, kam se rád vrací. Takových je určitě spousta, ale FRANTA KÍRA je pro nás ještě důležitější fanoušek, protože se potkává s MILANEM BAČOU, A TO JE PECKA. Hledáme ho od začátku a tohle je důležitá stopa nejen na starého kamaráda Frantu, ale hlavně na MILANA. Ten je zatím obestřen neproniknutelnou mlhou. Přes JOHNYHO jsem získal mobil na FRANTU, A AŽ SE PROBERE Z KOCOVINY – MÁ NAROZENINY, doufáme, že mlhu prorazí, jakmile se tak stane, okamžitě všeho nechám a jedu tam. Jeho ženuška slíbila, že ho bude pobízet. Jak vidíte, ČÍŇAN SE NAKONEC NAŠEL a taky to nějaký měsíc trvalo, už nám chybí jenom MILAN BAČO, VĚRÍM, ŽE TO DOKÁŽEM… Šveska
 Hledáme ho vlastně všichni, aby se vrátil mezi staré kamarády, dokonce PROMĚNY BY HO CHTĚLY JAKO HOSTA 9. 10. 2010 V LIĎÁKU VE STARÉ ROLI. Viz článek a pozvánka na Proměny.
NEZAPOMEŇTE NA VYHLEDÁVAČ – na tomto crash-clubu si zadejte cokoliv a vyhledáte vše, co je spojeno s vašim zadaným jménem – událostí – článkem.
NEZAPOMEŇTE NA ČLÁNEK – INFO CO JE NOVÉHO NA CRASH-CLUBU – kde najdete připomenutí posledních důležitých událostí.
NOVÁ ZPRÁVA MILAN CHODÍ NA SMEŤÁK, TAM SE POTKÁVALI. FRANTA rozhodil sítě na všechny strany měl by se do konce týdne objevit, díky JOHNY A FRANTO !
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek