VRÁTÍME SE K HISTORII KV BIGBÍTU…

ZA ROK EXISTENCE BLOGU CRASH-CLUB JSME TOHO HODNĚ VYZKOUŠELI. Nejdříve jsem se pokoušel probudit po 40. letech vše, co se týkalo našeho BEAT CLUBU CRASH NA SUCHÉ, pak všechny fanoušky a personál, dále kapely, které tam hrávaly, samotnou kapelu THE CRASH. I když to trochu vázlo na rozšiřování blogu a tvrdém spánku aktérů, zdařilo se získat hodně fotek a informací do historie BEAT CLUBU-CRASH. Největší radost mám ze znovu nalezení přátelství mezi zapojenými BEATNIKY. PŘEDSTAVOVAL JSEM SI VĚTŠÍ NADŠENÍ při sestavování historie, ale i tak je to krásné a hodnotné. Práce kolem Beat Clubu Crash přinesla nejen radost, že se něco takového uskutečňuje, ale také jméno crash-club tohoto blogu, který je už parádně zavedený ve světě a toto jméno přirostlo k srdci všem bítníkům roztroušeným po celé zeměkouli.
Zkusili jsme zapojit další regiony, tam se daří méně, než si přejem, našlo se ale pár parádních dopisovatelů, kteří blog strkají kupředu – tady máme štěstí!
PODAŘILO SE VYTVOŘIT BEATNICKOU A HUDEBNÍ RODINU. PATŘÍ DO NÍ FANOUŠCI I ČTENÁŘI A VŠICHNI SE SNAŽÍ RODINU ROZŠIŘOVAT
RŮZNÁ SETKÁNÍ JSOU NA SVĚTĚ (THE CRASH 1, 2, ROCKOVINY), ATMOSFÉRA VYNIKAJÍCÍ! A chystají se další, Chovanec už by měl být doma, tam je prostor a zájem setkávat se v jeho clubu. PODMOSTEMHALL UŽ FUNGUJE ZEŠIROKA. Přijedou přátelé ze zahraničí, váží dalekou cestu od klokanů Jirka Vaňek na Velikonoce, jiní jezdí z Evropy častěji a nyní už budou mít všechny kamarády pohromadě, stačí napsat termín.
BLOG UŽ ŽIJE SVÝM ŽIVOTEM A MY BYCHOM SE MOHLI VRÁTIT K SEZNAMU KAPEL A SEZNAMU HUDEBNÍKŮ, DOPLNIT FOTOGRAFIEMI, KTERÉ UŽ MÁME A POŽÁDAT MASÍVNĚ O DALŠÍ. ROZJET BOHATŠÍ POVÍDÁNÍ O KAPELÁCH I JEDNOTLIVCÍCH.
Práce dost, času málo! Šveska… Doporučuji podívat se, jak to má vypadat, na Emersonův blog v aktuálních odkazech, nedělám si iluze, že něco takového také dáme dohromady, aktéři na jeho blogu tvrdě spí na vavřínech a o čem sní, nemám potuchy…
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek