KOMENTÁŘE – PŘÍNOS , ALE TAKÉ trochu OBTÍŽ, pokračování pravidel…

KOMENTÁŘE jsou obzvláště na crash-clubu prostředek k těsnému kontaktu mezi námi, kteří jsme již spjati s jeho životem a posláním. Naprostá většina návštěvníků blogu využívá jeho přínosu a služby bez postranních zájmů a výstřelků (*). Dnes už se dá říci, že naše komunita, která na základě naší hudby vznikla a žije po celém světě, má svůj virtuální domov právě na crash-clubu. Podle George Vaňka, Drahuny, Káti, Kytky, Jirky Kellera,Mirka Matušky, Myšáka, Boba, Milana Šmída, Toma Stabenowa, Stejšna, Mírachodov, Milena Prokop a dalších, kteří už to dali srdečně najevo, je to virtuální domov šťastný. Všichni do něj mohou vstoupit bez ohlášení, všichni s dobrými úmysly jsou vítáni a každý může mít vědomí, že tam patří. Když už tady ten dům je, musí se taky chránit.
Pravidla pro psaní komentářů na tomto blogu jsou prvním stupněm zabezpečení, postupně uvedu napsaná pravidla, například:
*Detailní výčet toho, co není dovoleno v komentářích na tomto blogu:
(*)Postranní úmysly i výstřelky v komentářích i článcích jsou již většinou zaznamenány…
Na tomto blogu je zakázáno psát útočící komentáře na osoby. Stejně tak je zakázáno používat vulgarismy, obscéznnosti, osobní invektivy, atd. Anonymní komentáře, přezdívky jsou v pořádku, ale je zakázáno vystupovat pod jedním článkem pod vícero odlišnými přezdívkami s cílem vydávat se za někoho jiného. Stejně je obecně zakázáno vydávat se v komentářích za jinou osobu, především pak za zaměstnance Jyxo nebo TV Nova.
Je zakázáno psát komentáře pouze velkými písmeny, jakož i dalšími prostředky přitahující nepřiměřeným způsobem zvláštní pozornost. Též opakování komentářů. ODKAZ na blog DISKUTUJÍCÍHO smí být vyplněn pouze v kolonce Web, umístění odkazu na vlastní blog například na konec komentáře není dovolen. Vkládání odkazů je u nás povoleno, ale musí mít vztah k tématu článku, zakázáno je vkládat odkazy na články a stránky s tématem komentovaného článku zjevně nesouvisející. Zakázáno je rovněž vkládat komentáře s tématem článku zjevně nesouvisející.
(*) V některých případech jsme se už na našem setkali s porušováním toho co neni dovoleno a neslučuje se se slušností, proto jsem přistoupil k vydání těchto pravidel. Tyto pravidla jsou většinou závazná pro všechny stránky a blogy a jsou si podobná. Další výčet detailních pravidel uvedu postupně. Nyní Vás chci Vás seznámit s právem autora blogu, jelikož se sám musí zase řídit pravidly zřizovatele Blogu. * Autor tohoto blogu si vyhrazuje právo ad hoc rozhodnout, co je již porušením pravidel a co nikoli, udělovat jednotlivým komentářům vyjímku na základě předchozího posouzení.* Pravidla ve společnosti jsou podobná a obvyklá a pomáhají udržovat svobodu každého. Ještě přijde na řadu zhruba šest témat, aby byla pravidla kompletní.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek