GALERIE SPOLUPRACOVNÍKŮ crash-clubu

  TUTO GALERII SPOLUPRACOVNÍKŮ JSEM CHTĚL INSTALOVAT UŽ DÁVNO, A PŘIPOMNĚLO SE MI TO VŽDY, KDYŽ NĚKDO – HLAVNĚ ZE ZAHRANIČÍ, ZAPRACOVAL VE PROSPĚCH NAŠICH STRÁNEK.
  ZATÍM VE PROSPĚCH ROZŠÍŘENÍ ČTENÁŘŮ A ZÁROVEŇ OBCE KARLOVARÁKŮ A OKOLÍ, KTEŘÍ SPOLU MŮŽOU ZNOVU KOMUNIKOVAT NA STEJNÉ VLNĚ, NEJVÍCE ZAPRACOVALA NA AMERICKÉM KONTINENTĚ ZNOVUOBJEVENÁ PŘÍTELKYNĚ Stania Hlavova z Rybář. Zapracovala na tom, abysme se objevili na Facebooku a tuto kontaktní cestu udržuje v kondici. Připravuje se velká akce u příležitosti znovuotevření BEAT CLUBU CRASH, přechodu z virtuální podoby do skutečného kamenného clubu. Bude se jednat o řetězovou akci napříč všemi přáteli na Facebooku, akce nese název “ after FORTY FEST CRASH CLUB 1971-2011″.
Tomáš Šveska Cuhra Děkuji STÁŇO, jseš můj poklad v Kanadě, právě Jsi mě inspirovala na instalování GALERIE SPOLUPRACOVNÍKŮ crash-clubu, ale když Tě tam dám jako první, budeš už navždy opticky poslední, není to paradox ?
06 únor v 15:20 ·
Stania Hlavova DIKY Tome, to me nejak neruší…
Delas dobrou praci, prave si ctu Crash-club.cz s ranni kavou .
Mej krasny den!
  Počet přátel v zahraničí, kteří už navštívily tyto, kromě historické funkce hlavně komunikační stránky, můžete sledovat na počitadle VISITORS. Většina kontaktů slouží ke znovushledání aktérů na vlně BIGBÍTU a na spoluvytváření co nejucelenější historie našeho nejkrásnějšího období.
  Postupně chci takto poděkovat všem.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek