PROČ JO ! Nedělní chvika filozofie…

Inspirován Šveskou, šéfredaktorem blogu Beat Club Crash, který na blog hází všechno – od novin, první pomoci, památky a příroda Karlovarska a spoustu dalších věcí, jsem se rozhodnul na tomto blogu zaexperimentovat, a vrazit sem jiné téma než big beat. Vytvořil jsem rubriku Nedělní chvilka filozofie a snad tím drsné bigbíťáky neurazím. Bude to o všem, na co lidi normálně ve shonu života nemají čas. Hlavně o životě samotném. Komentáře jsou vítány a třeba v tom najdeme i nějaký užitek. Proto mi již předem odpusťte, jestli se obsah článků někdy někoho dotkne, ono to snad ani jinak nejde, protože jsme každý jiný. Cílem rubriky je blábolit, inspirovat a podělit se o zkušenosti a myšlenky. Snad to nějakou dobu vydržím. Přeji příjemnou neděli a čtení.

PROČ NEUKÁZAT CO PRO NÁS MAJÍ DNES NAŠI MUZIKANTI A PŘÁTELÉ Z BIGBÍTU

TADY ŠVESKA, už dávno jsem chtěl do našich stránek vložit nynější tvorbu, zájmy, prostě kudy se se ubírá život našich bývalých ale i dodnes hrajících muzikantů. Přeci jenom talent v hudbě, nemusí být všechno co nám mohou nabídnout, je to umění, kterým nás potěšili, také proto je všichni známe a budem si je pamatovat do smrti. Hudba je formovala a mají nám stále co říci, i když to už někteří pověsili na hřebík. Stačí vzpomenout JIRKU ZACHOŽE, zahrál dávno v pár kapelách, a viděli jsme se s ním POŘÁD rádi, už jenom proto, že nám připomínal, kdy nám bylo dobře při jeho hraní. Jiní se dál věnují ROZLIČNÉMU UMĚNÍ a obšťastňují nás dál. Já chci tyto jejich plody nejen užívat, ale podělit se s ostaními. Nikdo nemůže říct že má rád jen hudbu. BOB se představil v naší galerii, má obrovský blog s básněmi, píše nádherné komentáře, proč si to neužít, proč si nepřečíst knížku od IRENKY JANEČKOVÉ, proč si nepočíst ve FILOZOFII, v podání ČÍŇANA ve které najdeš pořádek života, proč si nepřečíst novinářské články, především o nás, od LEONA HAVLÍČKA, PROČ ČÍST KOZELKU, také o nás. Všechna případná proč, budou jednou stejná jako proč jsem nebyl tenkrát na kapelách o kterých se tady píše.
Noviny – památky
Noviny, většinou regionální, jsou tu pro naše kamarády v zahraničí, neříkej že jsi nechtěl už nikdy něco o KARLOVÝCH VARECH si přečíst V HOLANDSKU, já tam nebyl a poprvé mám možnost nahlédnout do všech na jednom místě a jsem moc rád že mě to napadlo. Uvědom si, že TY už jsi vlastně taky památka KARLOVÝCH VARŮ…
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek