MAPUJEM BEAT SCÉNU – KARLOVARSKO

PŘI TVOŘENÍ NAŠEHO BLOGU mě dohnala myšlenka, že musíme udělat nejen Chronologii THE CRASH, ale také rozvinout pole působnosti na nejprve KARLOVARSKOU SCÉNU a postupně do šířky rozvinout celou oblast související s přestupy a zakládáním NOVÝCH SKUPIN přes oblast kraje, sousedních krajů, a uvidíme kam se dostanem. Abychom někde začali – předkládám na doplňování letmo vypracovaný mazopis jedné pro mě významné oblasti NEJDEK. Při rozšiřování poutačů – malých plakátů do peněženky s odkazem na náš blog se začínám potkávat s hudebníky, kteří tuto myšlenku podporují a určitě se začnou podílet na sestavení a později ji obohatí o fotografie a hudební materiály. KARLOVARSKO bylo tenkrát maličké, a proto budu užívat pro naši oblast různé názvy. Počítám, že nás tato myšlenka zmapování spojí, jakmile se objeví otazníky, bude třeba využít vašich znalostí a vzpomínek. ŠVESKA… KOULE – JIŘÍ LOKAJÍČEK – BAVR – VOZEMBOUCH a pak ODYSEA – nadhazuji téma od T.STW aby se nezapomnělo, až budu aktualizovat pokročilejší verze a skládat je z vašich informací.
prosím o doplňování v komentářích nebo na e-mailu sveska1@centrum.cz POSÍLEJTE KONTAKTY NA VŠECHNY AKTÉRY I RŮZNÉ FIGURY, které nesmíme vynechat – určitě mají materiály, které to obohatí! Mazopis 2 s notnými dírami – mazec…
…My to dáme dohromady…dnes jsem volal Frantovi Joklovi, tak jsme posbírali nějaké střípky. Zatím jsem vymyslel tohle, později tomu dáme formu, komu je špatně???
TENTO ČLÁNEK SE BUDE NEUSTÁLE MĚNIT, jakmile budou přicházet INFORMACE od Vás.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek