MILAN SCHELINGER VE VARECH…

Vítejte na stránkách Milana Schelingera
P1040913 Počet zhlédnutí: 47 – před
KLIKNI NA VIDEO
************

SEDĚL JSEM S „AMERIČANEM“ NA KAŠNĚ PŘED POŠTOU, PIVNÍ BLÁBOL, TROSEČNÍKA NA PIVNÍM SUDU, TĚŠIL JSEM SE NA MILANA, KDYŽ PŘIJELI, OKAMŽITĚ MĚ ZDRAVIL, TO MĚ MOC POTĚŠILO, CHTĚL JSEM JEN PROHODIT PÁR SLOV NA PŘIVÍTANOU, ABYCH HO MOC NEROZPTYLOVAL PŘED HRANÍM, K NIČEMU JSEM SE VŠAK NEDOSTAL, PROTOŽE „MOZOLA“ VŮBEC NEZAJÍMALO, ŽE BY NÁS MOHL NECHAT HOVOŘIT, PŘILEPIL SE NA MILANA, A BYLO VYSTARÁNO, NEBYLA ŠANCE SE K NĚMU DOSTAT ZPĚT. POCHOPIL JSEM, ŽE PIVEM TO NEBUDE, SPÍŠE DESTRUKCÍ DUŠEVNÍCH SIL.
VYNAHRADILI JSME SI TO PŘI HRANÍ A FOCENÍ, usmíval se do vlezlé čočky, za chvíli si kapela zvykla na ten malej blbej foťák. Těšil jsem se na Milanovo skladby ale za chvíli jsem z toho měl guláš protože hlas byl úplně stejnej jako bráchovo JIŘÍHO SCHELINGERA. Fotil jsem si postavy kapely, kdy jim to nejvíc sluší a najednou liják jako z konve. Ulice se rozprchla, lidi zalezli na Poštu, do vestibulů, stánků, naprosto nikdo na place, hlásil jsem Milanovi že to nafotím jaký má ve Varech úspěch…, rozesmál se a říká, tak pojď nahoru za kapelu ať tam je vidět , že to bylo za nás…Fanynky se vrátily jakmile to trochu přešlo a tancovali v těch loužích. ČEKAL JSEM ORTODOKSNÍ REVIVAL ALE BYL JSEM MILE PŘEKVAPEN MILANOVOU TVORBOU, PARÁDNÍ MUZIKOU A ZPĚVEM, TO MĚ USPOKOJILO. OPROTI POŘADU V TV K JIŘÍMU VÝROČÍ S RINGOČECHEM, JSEM MOHL MILANA PŘIJMOUT I S ČÁSTÍ REPERTOÁRU JEHO BRÁCHY, POJATOU SPÍŠE JAKO VZPOMÍNKU, JEHO MUZIKU A BAVIT SE UVOLNĚNĚ. S KAPELOU JSME SE JEŠTĚ DALI DO FOCENÍ PŘED DODÁVKOU A THERMÁLEM. Občerstvení kapely tam nebude…(v galeri crash-club.cz )
MUSÍM PODOTKNOUT ŽE POŠTÁCI PROJÍŽDĚJÍCÍ DAVEM KAŽDÝCH PĚT MINUT NA POŠTU, JSEM VNÍMAL AŽ TEPRVE KDYŽ JICH BYLO V HLEDIŠTI ALESPOŇ TŘI KUSY NAVZÁJEM VYHÝBAJÍCÍCH SE DODÁVEK, OPRAVDU MOC HEZKÉ MÍSTO NA KULTURU, NA RADNICI KDO SEDÍ JE ÚPLNĚ JEDNO, A KOMU TO DAJÍ POŘÁDAT TAKY…ZDRAVÍME KAPELU MILANA SCHELINGERA A JDEM NA JEJICH STRÁNKY…
Milan Schelinger – PF 2000,- (1996)
Čas Text Ukázka
Havran (M. Schelinger) 3:31 Odkaz MP3
Podivná (M. Schelinger/J. Koubek) 3:53
0050970 (M. Schelinger) 2:54
Dětská hra (M. Schelinger) 5:11
Řekni mi kam jdeš (M. Schelinger) 4:14
Dej si pozor (M. Schelinger) 5:08
Hodina „H“ (J. Schelinger/F. R. Čech) 4:45
Hostina (J. Schelinger/F. R. Čech) 7:16
Můžeš vejít (M. Schelinger/F. R. Čech) 4:40 MP3
Rekvalifikační blues (M. Schelinger) 5:27 MP3

Album bylo natočeno ve studiu BENAS Jiřího Nikla ve složení: Milan Schelinger – zpěv a kytary, Petr Jurčák – kytara, Richard Karč – basa, Roman Bechtin – bicí. Hosté: Václav Zima – bicí (7, 8), Ivan Sekyra – kytara (8), Pavel Hrábek – klávesy (9). Vydal Snake Records 1996.

http://www.schelinger.cz/

Milan Schelinger – oficiální web

Milan Schelinger Band

Milan-Schelinger-Band

www.schelinger.wz.cz – Web fanoušků a přátel Jiřího Schelingera

179
lidem se to líbí

Oblíbené stránky

Milan Schelinger Band

Hudebník/Skupina

Uživatel Milan Schelinger Band přidal 5 nových fotek do alba Live 2

Milan Schelinger – oficiální web

Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek