Setkání „COMEBACK THE CRASH“ zasáhlo naše srdce…

VĚRA SKÁLOVÁ … jakoby se zastavil čas…nečekala jsem že tu potkám kamarádku z Kanady….
…starší citát z článku::
Štěpán Alexa
…Proto je nejlepší forma právě setkávání těch, kteří o to stojí a chtějí a mají si co říci.To vidím jako jedinou perspektivu, která má smysl…
Na Setkání při COMEBACKU THE CRASH jsme viděli spoustu tváří, KTEŘÍ TENKRÁT CHODILI NA BIGBÍT. Ti všichni prožili krásný večer, byli jsme zase pohromadě a vítali se jako dlouhochybějící přátelé ! Spolu s úžasně hrajícími THE CRASH, TO BYLO NAPROSTO DOKONALÉ. Jsme velmi rádi, že jsme mohli přispět k dokonalosti i pásmem dobových fotografií jak na panelech, tak na plátně a také oponou.
Fotografie ADINKY atmosféru zachytily spolu s dašími fotografy JAN KLIMAJ a filmaři z řad návštěvníků a profíka TOMÁŠE DOHNALA z rodiny Stabenowů. Dostanete se k nim a také ke klipům v NAŠÍ NOVÉ GALERII (odkaz najdete nad foťákem GALERIE CRASH-CLUB.CZ)
Za přípravu celé akce děkuji PAVLU DOHNALOVI od á do zet (Grafické práce na plagátech, překrásných vstupenkách, pozvánkách, reservacích, přípravu sálu, stolů, i organizaci chodu klubu a t d.), mé ženě ADINCE za výběr a náročnou úpravu fotografií pro tisk i promítané pásmo, za pomoc s oponou a výzdobou sálu i panelů. ZA FOTOGRAFOVÁNÍ CELÉHO SETKÁNÍ. KUBOVI JANECKÉMU za časově i technicky náročné zpracování pásma a jeho obsluhu. WILLYMU HAVRÁNKOVI za pomoc na panelech a hlavně za návrat ke vstupenkám, kde jste ho všichi znali a měli tak možnost už u vchodu nabírat dávnou atmosféru. ČUCHOŇOVI, za vytvoření panelu – „kam jsme chodili na bigbít“, na výzdobě i rozličné činnosti. TOMÁŠOVI STABENOWI CHCI PODĚKOVAT za organizaci večera, nebylo to snadné měl to pěkně nadupané, uvítání všech známých, hostům věnovat patřičnou pozornost, prohodit alespoň pár vět s každým, připravit se na hraní, zahrát nám na COMEBACKU, uvádět hosty, řešit drobné problémy, všichni s ním chtěli mluvit, tvořili se fronty, DJ PÁRTY, zvládlo se to, ROZŠÍŘÍME ŘADY TÝMU.
  • Milan Šmíd Díky za přijetí. Včera v N.Roli super!
    Před 3 hodinami ·
  • Stania Hlavova Jses vitany. Stranky muzes doporucit dalsim kamaradum. Taky se mi moc libilo v Nove Roli. Videla jsem spousty kamaradu tak jako pred lety !
    Před 3 hodinami ·
  • Milan Šmíd Jo, bylo skvělý si připomenout starší časy a poslechnout muziku na který jsem vyrůstal. Líbila se mi slušná návštěva a příjemná atmosféra. Výkony obou kapel na jedničku!
    Před 3 hodinami ·
  • Stania Hlavova Prozivala jsem stejny pocit jako ty. Bylo to skvely zas tancovat s byvalo mou laskou. Chtela bych aby vsichni co byli v Nove Roli byli na teto nasi strance…a sejit se znova na dalsi akci…to je proc tato stranka existuje.
  • SAŠOVO KOMENTÁŘ JSEM OMILEM SMAZAL MÍSTO PUBLIKOVAL, ale našel jsem ho ještě v mailu tak že se neztratil….
Před 3 hodinami
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek