THE CRASH TADY CHYBĚLI, ALE UŽ JSOU TADY…

Tomáš Šveska Cuhra Irenko (JANEČKOVÁ), ptali se na Comebacku THE CRASH na tebe, taky jsi mi chyběla… THE CRASH BYLI PŘJATI účastníky setkání s vekými sympatiemi, to tady chybělo ale už patří do regionálních kapel a zapsali se do našich rockerských srdcí opět monumentálně !
THE CRASH PŘIJATI PUBLIKEM KARLOVARSKA, STALI SE OKAMŽITĚ MILÁČKY, CO MŮŽE BÝT DŮLEŽITĚJŠÍ PRO KAPELU !!!
ODEZVA FANOUŠKŮ JE OPRAVDU SRDEČNÁ, MUSÍME POČKAT AŽ SE DOSPÍ NAŠI ČTENÁŘI.
DĚKUJI FANOUŠKŮM, DIVÁKŮM, HOSTŮM I KAPELÁM, ŽE ZAPLNILI SÁL, TI CO NEMOHLI PŘIJÍT ZVU NA DALŠÍ AKCE S KAPELOU THE CRASH URČITĚ SI TO TENTOKRÁT NENECHAJÍ UJÍT, Z DOSLECHU SE DOZVÍ ŽE TO BYLO VÝBORNÉ NA VŠECHNY STRANY. UVĚDOMTE SI, ŽE TO NEBUDE VĚČNĚ, PRÁVĚ TEĎ SE VRACÍ VLNA STARÝCH KAPEL Z REPERTOÁRU THE CRASH A NAŠE SKUPINA VÁM CHCE NABÍDNOUT ZÁŽITKY, KTERÉ SE OPRAVDU DAJÍ PROŽÍT ZNOVU, TI CO PŘIŠLI UŽ VÍ ŽE SE VRÁTILA V PRAVÝ ČAS.
MOJE VHOZENÍ DO UVÁDĚNÍ VEČERA BYLO NEPŘIPRAVENÉ, DIVÁCI TO PŘEŽILI, ALE PŘINESLO TO JEDNU DŮLEŽITOU INFORMACI, NA OTÁZKU – KDO VŠECHNO CHODÍ NA NAŠE STRÁNKY, SE HLÁSILA POLOVINA SÁLU. TO JE VZPRUHA A DOBRÁ ZPRÁVA PRO CELÝ NÁŠ TÝM I REGION. MŮŽEME TAK POČÍTAT Z ROZŠÍŘENÍM SLUŽEB ČTENÁŘŮM I KAPELÁM. PO DLOUHODOBÉ SNAZE PŘIBLÍŽIT NEJEN ROCKERSKÝ ŽIVOT REGIONU ČTENÁŘŮM V ZAHRANIČÍ, KTERÁ PŘINESLA OVOCE V OBLASTI ROZŠÍŘENÍ ČTENÁŘSKÉ RODINY 1407 čtenářů venku, viz VLAJEČKOVÝ VISITOR.
Zdravíme všechny „venku…“
Free counters!

Musíme se nyní soustředit na rozšíření našich aktivit v sousedních městech, VARÁKŮM JSME POSKYTLI PROSTOR OPRAVDU ŠIROKÝ, musím podotknout že často bez odměnění odezvou. Po kompletním uvedení COMEBACKU THE CRASH V NOVÉ ROLI, zaměříme naše reportáže na další významné akce v okolí.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek