THE CRASH Nejdek v PLNÉ PALBĚ….

The Crash
ZKOUŠKA VE VARECH A OSTRÁ ZKOUŠKA V NOVÝCH HAMRECH V HOTELU SCHWARZ NA VYSTOUPENÍ 13.12. 2013 V PODMOSTEMHALL A DEN NA TO V HAMRECH 14.12. PROBĚHLY V POHODĚ A V KVALITĚ JAKÁ TU PO COMEBACKU PO 40. LETECH JEŠTĚ NEBYLA. Trpělivost Toma Stabenowa a Číňana a hlavně – nezmara Toma STW přinesla šťastnou ETAPU v historii THE CRASH. Podařilo se dát dohromady opravdu pohodovou kapelu, poprvé v historii se u THE CRASH objevily klávesy, pouze kytarové složení vzalo za své, naplnilo se tak přání několika členů kapely, přibrat varhany a dokonce dalšího zpěváka a dokonce v trojhlasu, to už je pecka…. dokonce zpívají všichni, to nedokázal ani Jarda Zavadil v 60. letech, který THE CRASH vytáhl na výsluní.
ZPRÁVY OD ČÍŇANA:

čtvrtek, 31. října 2013

Poslední zprávy kolem kapely

Kapela The Crash se konečně pomalu dává do pohybu. Po doplnění o další dva členy, tj. Vítka Šebestu na post baskytaristy a Petra Kuliše coby klávesáka, kdy oba také zpívají, se po několika zkouškách dá mluvit o přijatelné sehranosti, a proto i schopnosti vystoupit před veřejností. Do konce roku jsou prozatím naplánována dvě vystoupení. První se koná v Karlových Varech-Dalovicích, v pátek 13. prosince od 19:00 hodin v restauraci Pod mostem (Hall), kde se jinak tradičně pořádají Rockoviny. Současně s námi zde také bude hrát staro-nová kapela The Present Perfect ze Sokolova, která je postavená kolem Milana Chmelenského alias Emersona. Hrají převážně bluesové skladby (John Mayall, Savoy Brown, Snowy White atd.) ale i jiné věci. Mimochodem, Emerson měl původně s The Crash hrát na klávesy ale po vlastním uvážení od toho upustil. Další hraní The Crash je pak v sobotu 21. prosince v hotelu Schwarz v Nových Hamrech od 20:00 hodin.

Když už tady píši, tak jsem si všimnul, že náš blog od ledna navštívilo přes 2500 lidí, což posouvá celkovou cifru návštěvnosti na více něž 8500! Další potěšitelnou zprávou pro Nejdečáky je, že Crasháci by měli hrát příští rok na Nejdecké pouti. Také se plánuje hraní v Kotli a na dalších místech. Takže z mrtvýchvstání kapely po více než roce je již faktem. Proto vás, naše příznivce a přátele, srdečně zveme na některou z našich akcí a myslím, že nebudete zklamáni.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek