Z KANADY PŘILETÍ NA COMEBACK STÁŇA…

RADOSTNÁ ZPRÁVA PŘIŠLA Z KANADY, NA COMEBACK THE CRASH – after Forty Fest 1971 – 2011 PŘILETÍ NAŠE KAMARÁDKA SE SVOU SKUPINOU VARÁKŮ V ZAHRANIČÍ, KTEŘÍ CHODILI NA SUCHOU A BIGBÍT V REGIONU STÁŇA HLAVOVÁ
KOMENTÁŘ OD STÁNI DNES VE 2.29
Tome, s radosti ti oznamuji, ze jsem si dnes koupila letenku. Dam dohromady seznam, kdo prijde, aby jste nam reservovali listky..u vchodu…Stana 🙂
Jak jste mohli sledovat na našich stránkách je velká KAMARÁDKA TOMA STABENOVA, ČUCHONĚ A TAKY MOJE, všech NOVOROLÁKŮ, VARÁKŮ a hlavně NEJDEČÁKŮ, její tahy s partou za muzikou tady popsal ČUCHOŇ několikrát. Jako cvičitelka AEROBIKU téměř sousedka a rodinná kamarádka, bydlela v RYBÁŘÍCH – (rodišti také ČÍŇANA a dalších). Naše stránky objevila loni v létě, okamžitě začala spolupracovat a pomáhat s propagací našich stránek crash-club pro jejich přínos MAPOVÁNÍ HISTORIE HUDBY 60.LET A ŽIVOTA V REGIONU , SOUČASNÉ SCÉNY ROCKU A SOUNÁLEŽITOSTI NAŠÍ GENERACE V REGIONU I SVĚTĚ.
Okamžitě nás nasměrovala na FACEBOOK A SAMA NAINSTALOVALA, tak jsme se dostali k široké společnosti přátel všude po světě. Do té doby jsme se pracně dostávali k jednotlivým přátelům v zahraničí a vytvářeli kontakt asi desítky lidí, dnes máme na TISÍC ZAZNAMENANÝCH KAMARÁDŮ V ZAHRANIČÍ A PŘES 4000 DOMÁCÍCH, DENNĚ SE TU POTKÁ 150 – 200 PŘÁTEL. Rozzšířili jsme tak řady společnosti stejné myšlenky , zájmů a nových vřelých kontaktů, nejen naší generace z regionu. Co víc jsme si mohli přát…Kdo sleduje crash-club blog pravidelně, může spatřit radostné události ze shledání dalších a dalších kamarádů. Nedávný KLOKANÍ GULÁŠ, byl úspěch naší už společné party lidí kterou jsme zase dali dohromady.
AFTERPÁRTY FORTY FEST NA COMEBACKU THE CRASH V NOVÉ ROLI 28.5.20011 JE ZAVRŠENÍM SETKÁNÍCH VŠECH PŘÁTEL Z DOBY PŘED 40. LETY… KAPELA THE CRASH, tim že začala znovu zkoušet, dala podnět k tomuto VELKÉMU SETKÁNÍ.
Free counters!
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek