POZVĚTE TAKÉ SVÉ PŘÁTELE…

NAŠE GENERACE CELÁ NENI NA INTERNETU…BYLO BY ŠKODA ABY ZŮSTALI DOMA. NAPADLO MĚ VYZVAT VÁS K PODÁNÍ ZPRÁVY O COMEBACKU THE CRASH V NOVÉ ROLI, VŠEM SVÝM PŘÁTELŮM SE KTERÝMA JSTE CHODILI TENKRÁT NA BIGBÍT FORMOU SMS , NEBO JINOU ZPRÁVOU.
DNES JSEM ZAŠEL ZA BOŽENKOU……… DO GLOBUSU, (PADL MI DO OKA JEJÍ ÚČES, BYLO VIDĚT ŽE SE DRŽÍ V OBRAZE) PRODÁVÁ HNED VEDLE VCHODU, PARÁDNÍ OBLEČENÍ A OBUV, NĚKOLIKRÁT JSEM TAM UŽ NAKOUPIL. TATO VÝZVA MĚ NAPADLA, KDYŽ JSEM ZJISTIL ŽE O NIČEM NEVÍ. Dovedu si představit, že mnoho domácností má zajetý životní rituál a netuší že by ho mohlo něco ještě překvapit – třeba to bude zrovna vaše zpráva a pozvání na tuto vzpomínkovou akci.THE CRASH ZKOUŠÍ KAŽDÝ TÝDEN ! Aby jste mohli znovu prožít superchvíle z mládí, poslechnout ty skladby které jste měli a budete mít zase rádi. prohlédnout si fotografie z té doby v nadstardantní velikosti, MŮŽETE SI JE ODVÉZT DOMŮ, nové plagáty, novou oponu…skupina GREYHOUND VÁM PŘEDVEDE PRAVÝ BIGBOŠ, VŠICHNI HRAJÍ NEPŘETRŽITE TĚCH 40 LET A VÍCE.
BUDOU ŘÁDNÉ PAUZY NA POKEC, PROMÍTACÍ PLÁTNO VÁM PŘIBLÍŽÍ ŽIVOT NAŠÍ GENERACE, STARÉ FOTOGRAFIE, KTERÉ ZE SVÝCH SEJFŮ POSKYTLI NAŠI ČTENÁŘI, TAKÉ NĚCO ZE SOUČASNOSTI DVD KLOKANA JIRKY VAŇKA V ČECHÁCH NA KLOKANÍM GULÁŠI. NAKONEC „AFTERPÁRTY“ DISKOTÉKA TOM & BONDY – STARÝCH FLÁKŮ.
Voláme píšeme, aby jsme se viděli a bavili !
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek