BEAT CLUB 68 HORNÍ SLAVKOV…

PETR JÁNSKÝ Z BEAT CLUB 68 BYL NA KARLOVO50 NAROZKÁCH, MY SE PODÍVÁME K NĚMU A JEHO KAPELE NA STRÁNKY…

Kontakt

Beat club 68 big beat revival
Horní Slavkov
Petr Janský – 602 582 453
CIMG0305.JPG
abig11.jpg

Revivalová big beatová kapela „Beat Club 68“

Revivalová big beatová kapela „Beat Club 68“

Kapela byla založena v současném složení v roce 2005 a tvoří jí čtyři členové. Kapela vznikla rozhodnutím odejít z předchozí skupiny „Kontakt“ , jejíž kořeny sahají pod různými názvy až do 60 tých let, a zabývat se muzikou na profesionálnější úrovni. Název „Beat Club 68“ vznikl z názvu zahraničního hudebního pořadu „beat club“ , který se začal vysílat v 70 tých letech a ve kterém pouštěli muziku, kterou Vám Beat Club 68 chce opět připomenou při svých koncertech. Kapela pochází z královského města Horní Slavkov u Karlových Varů. V této kapele jsou muzikanti, kteří se hudbou dříve živili a hráli profesionálně v zahraničí a procestovali i celý svět . Na sklonku své hudební kariéry , se podlouhé době vracejí zpátky, aby Vám připomenuli krásný starý big beat a potěšili tím starší i mladší generaci.

Od této kapely hlavně zazní big beatové hity z let 60-80 tých, které lidem, kteří mají rádi pěkný „big bít“ dělají radost, vyvolávají v nich příjemnou atmosféru . Kapela Beat Club 68 sestavila svůj repertoár z toho dobrého co v těchto letech vzniklo a přizpůsobili svůj dvouhodinový program tak, aby ho mohli prezentovat na malých i velkých pódiích , tak také ovšem na různých srazech, sportovních akcích, prezentacích různých firem či podniků a na mětských slavnostech.

OBROVSKOU DŮLEŽITOST PŘIKLÁDÁM NÁVŠTĚVÁM MEZI KAPELAMI A PŘÁTELI..!!
Dovedu si představit jaká slast to je, zůstat v sobotu večer doma, vypnout, nic nemuset, nehrát, nikam nevolat, nemyslet, vorážet…, ale my už NEMÁME NÁROK !! LÉTA NÁM UTÍKAJÍ POD NOHAMA , TA S KOSOU MEZI NÁMA ŠMEJDÍ, životní styl nám svazuje ruce i nohy a my jsme se ještě všichni znova nepoznali a když nepřijdeme na akci, v tomle případě nepřijedeme za kamarády, ani nepokecáme…TOHLE SETKÁNÍ BYLO SAKRA DŮLEŽITÝ…NA FOTKÁCH V GALERII uvidíte zachycenou atmosféru, kdo všechno tam byl, jak probíhala oslava, kdo zahrál, nejvíce KAREL NÁM !!
PÉŤA JÁNSKÝ MĚ POZNAL PO HLASE, nedávno jme spolu telefonovali ohledně připravované akce CRASH CLUBEM ve VYSOKÉ PECI ve venkovním areálu, který vybudovali country fandové a využívají ho jednou ročně na velké akci. Zatím se všechno formuje na termín 12 – 13 srpen. Kapely , doprava, ubytování, stánky atd, souhlas obce už je na stole. po tomto tématu jsme přešli na naše stránky crash-club, PÉŤA DO GALERIE HISTORICKÝCH FOTOGRAFIÍ POSKYTNE SVŮJ NADUPANÝ ARCHIV !! Mimochodem tato GALERIE HISTORICKÝCH FOTOGRAFIÍ BIGBÍTU, převážně shromážděná z vašich zdrojů čítá ….7 hodin nepřetržitého promítání v prezentaci…. začnem ji instalovat do naší nové galerie, kterou již dobře znáte, a která je silně navštěvovaná, doklademje žebříček top listu, kde stránky zaujímají 7. místo ve všech hudebních blozích a clubech a galerie dosáhla na 13. místo. Úspěch jako hrom !
TOPlist

TOPlist – Hudba

PÉŤA JÁNSKÝ PRONESL :: DO TAKOVÉHLE AKCE SVÉ FOTKY POSKYTNU RÁD ! Těšíme se až je uvidíme, to je ta největší bomba pro naši společnou myšlenku – MAPOVÁNÍ HISTORIE BIGBÍTU Z 60. LET KARLOVASKA A ŠIROKÉHO OKOLÍ. Vidíte jak je důležité vyrazit na akce.
A JDEM NA NÁVŠTĚVU….

Seznam skladeb, které big beat revival „Beat club 68“ hraje:

Honky tonk woman – The Rolling Stones

Tush – ZZ TOP

You really got me – The KINKS

Midnight maniac – Krokus

Lucille – Canned Heat

Highway to hell – AC/DC

Green River – CCR

Daisy – Jackpot

Move over – Slade

All day and all of the night – The KINKS

Knockin on heaven’s door – Bob Dylan

Mony mony – Bruce Springsteen

Sunshine of your love – Cream

Hair of the Dog – Nazareth

Jumping Jack Flash – The Rolling Stones

Sharp dressedman – ZZ TOP

Let’s work together – Canned Heat

Cult of personality – Living Colour

Black night – Deep Purple

My generation – The Who

Gimme all your lovin‘ – ZZ TOP

We’re not gonna take it – Twisted sister


© 2010 Všechna práva vyhrazena.
TUHLE KAPELU MUSÍME VIDĚT A SLYŠET.
TOPlist
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek