ZPRÁVY Z “ FRANTIŠKOVÝCH KRASLIC „

TOUTO SLUŽBOU POMÁHÁME KAMARÁDOVI ROCKEROVI a u nás známému dobrému dopisovateli z různých akcí jeho parkety UNDEGRANDU A KŘESŤANSKÝCH HUDEBNÍCH AKCÍ atd., které jste si už několikrát mohli na těchto sránkách vychutnat a jedním dechem přečíst…
Zdravím z fronty…
a posílám v příloze „hrubý program“, který bude zítra vytištěn k vývěsu v areálu Měst. sadů. Případné změny a úpravy se budou oznamovat na místě přes mic…Kdo můžete, přijďte v pátek 1.7. v 8,oo (9,oo) hod. pomoc se stavbou hl. stanu..Klíče a areál přebírám v úterý 28.6. a předávám v neděli 3.7. (pokud se podaří sklidit a uklidit vše v sadech, do 17,oo hodin, mohl bych stihnou ještě koncert „Pantokrator“ v Sokolově – v kině -alfa :-).
Pomocníci a týmový pracovníci jsou v téměř „na svých místech“…schází ještě 4-5 dobrovolníků k dět. olympiádě na sobotu od 12 – 15 hod. (mladí, nedovolte obsadit tato místa horlivými babičkami :-)))
Také se bude hodit více pomocníků ke střídání na projekci (+ notebook…filmy, klipy…)
Na střídání v infocentru se může také vystřídat více služebníků…(ti kteří znají Kraslice a jsou schopni uvést případné zájemce (angl. mluvící i švédy) na ubytovnu, jsou obzvlášť vítány)
Vlasta Lochman má pomocníka k instalaci elektriky + osv+tlení, ale hodil by se občasný dozor po dobu akce (vypnout, zapnout, vyměnit výbojku…)…
Dvě konvice s výpustkou doveze Otta z Německa
Honza Sebjan uvažuje o spojení „Tent Worku“ + čajovny do jednoho stanu, k vůli prostoru pro „ohnivou show“.
Zvýšený dozor přislíbila Policie z Kraslic hlavně večer (23,oo h.) ze soboty na neděli (do 2,oo h.), dokonce jeden karatista a rozhodčí z Kic – boxu, přijedou i dva „security“ z Road 146.
————————————-
radujme se v Pánu vždycky…a donesme Boží Království mezi lid, (Řím.14:17 !!) který ho ještě nezná…
Pán s Vámi udatní bojovníci !!!
Frrrrrrrrrrr
ŠVESKA S BÉĎOU TAM VYRÁŽÍ NA SLUŽEBNÍ CESTU V SOBOTU V POLEDNE, JEŠTĚ TŘI MÍSTA JSOU V AUTĚ VOLNÁ….
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek