ROZLOUČENÍ S JIRKOU ZACHOŽEM NA AID KONCERTU…

LONGTON – FRONTMAN KAPELY LONGTON ROCK AND ROLL BAND CELÝ AID KONCERT PRO JIRKU UVÁDĚL.
Přivítal všechny, co se přišli s Jirkou rozloučit a zahrát mu. Přivítal též rodinu ZACHOŽIJŮ, která našla sil a přijmula pozvání. Přivítal i hosta, spisovatele a básníka MILANA KOZELKU, který Jirkovi na poslední cestu dlouhou Bilióny světelných let odsud…, kterou mu prozradil oheň, a na kterou první krok musel udělat JIRKA sám…, přidal „autorské čtení“ hned několik povídek z jeho tvorby, keré uvedeme pod článkem MILAN KOZELKA JIRKOVI ZACHOŽIJOVI… Přivezl s sebou také své knihy o Varácích…, které při prodeji podepisoval.
Přepis zprávy od Roberta  pro George Vaněk
[18:39:25] *** Ahoj Jirko,(Georg Vaněk)
Včera t.j.29.12.2010 bylo setkaní v Dalovicích v „Pod mostem hall“ na počest Jirky ZACHOŽIJE. Setkalo se tam moc a moc lidí, ktery se s Jirkou znali a prisli se s nim symbolicky rozloucit. Byla k tomu muzika ruznych kapel a zanru. Na podiu se kapely stridali a za nima na platne byly promitany fotky Zachoze aktualni, ale i fotky z dob minulych. Bylo to pěkný. Hodne lidi prislo a i prijelo. Kozelka taky prijel a cetl tam z jeho knizky, ve ktery se v jedný z povidek o Zachozovi zminuje.
Ja si myslim, ze to bylo hezky a klukum se povedlo neco zorganizovat a vsichni timto nejak mohli Jirkovi dat nejaky dustojny s bohem. Coz se taky stalo a Jirka ZACHOŽIJ je varska rokova legenda, ktera odesla.  
Robert
mírně upraveno Šveskou , Roberte   promiň, ale je to tak krásný že jsem se musel se čtenáři podělit
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek