NOVÉ STRÁNKY portal.crash-club už jedou naplno…

http://portal.crash-club.cz/ nové stránky v provozu

NĚKTEŘÍ ČTENÁŘI JEŠTĚ NEBYLI NA NAŠICH NOVÝCH STRÁNKÁCH www.portal.crash-club.cz. JAK JSEM ZJISTIL U KAMARÁDŮ, ODKAZ NA NĚ NESTAČÍ, I KDYŽ JE NA DOBŘE VIDITELNÉM MÍSTĚ, PŘIPRAVÍME LEPŠÍ IKONU, NÁPADNÝ ODKAZ. ČTENÁŘI TAM MŮŽOU SHLÉDNOUT MASÍVNÍ NÁSTUP NOVÝCH ČLÁNKŮ, NAVÍC JIRKA VANĚK PRO DOBRÝ A NEUTUCHAJÍCÍ celoroční KONTAKT S crash-clubem ZÍSKAL SVOU DOMÉNU NA TĚCHTO NOVÝCH STRÁNKÁCH A K POTĚŠENÍ VŠECH TAM SÁZÍ JEDEN ČLÁNEK ZA DRUHÝM, BAVÍ NÁS, OČIVIDNĚ SI TO UŽÍVÁ. STAL SE TAK ČLENEM TÝMU crash-clubu i na nových stránkách, portál. crash-club, na blogu tato možnost nebyla. Podle ohlasů ho většina čtenářů stejně za člena týmu považovala. Najdete ho v rubrice – Naši přátelé v zahraničí

Moje fotka

. bob má svou krásnou doménu v galerii, to už znáte, jednal jsem fotografem PETREM ČECHEM a nabídl jsem mu také vlastní doménu na poli fotoreportáži z akcí a koncertů skupin na karlovarsku, čekáme jeho příspěvek z KRASLIC , KTERÝ NÁM ZAŠLE NA E-MAIL, PETRA TATO NABÍDKA OČIVIDNĚ POTĚŠILA… a pokud se dohodnem že pro nás bude takle pracovat poskytnem mu jí také.
POTŘEBUJEM fotoreportáže hlavně z mimovarských akcí, vzhledem k tomu že nemůžem být současně všude. POKUD BUDE POSLÁN vzorek práce z oblasti dopisování do blogu, zatím máme největší zájem o zpracovanou historii BIGBÍTU A ROCKU ze 60. let, nebo laických recenzí na současnou rockovou sccénu, staré fotografie z té doby, a fotoreportáže rocku starých kapel,,, velice rádi vyberem zájemce a udělíme doménu…. ZÁJEMCI NA NAŠE KONTAKTNÍ E-MAILY můžou zasílat okamžitě své příspěvky….
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek