Výzva / pátrání z Rakouska po Rostislavovi Filipíkovi!

Vážení přátelé, dnes k nám došla z Rakouska prosba o pomoc při hledání muzikanta Rostislava Filipíka, který podle našich pramenů hrál na sólovou kytaru. Hrál v kapelách Monks Pray (1969), Kdo co? (1969) a O.N.O. (1974). Pokud o něm bude někdo mít nějakou informaci, napište to prosím do komentáře.
Zde je upravený text zprávy/žádosti:
Dobrý den. Já bych se chtěl zeptat, jestli ještě žije Rostislav Filipík. Mohli by jste mi o něm něco napsat a poslat foto? Filipík je otec mé ženy, za mlada Frederika Gemerská. Děkuji.
Lubos Krakora
Tak jsem dnes zapřáhnul na webu a výsledek je fantastickej – ROSŤA FILIPÍK SE NAŠEL!
Od Toma Stabenowa jsme v komentáři dostali tip obrátit se na Ivana Pelce. Brnknul jsem mu tedy, ale Ivan nic nevěděl a také se v minulosti marně pokoušel Rosťu Filipíka vypátrat. Mezitím jsem brouzdal po Internetu a narazil na stránku hudebního tria z Písku, kde se vyskytovalo jméno Rosťa Filipík i s fotkou. Také jsem zjistil jeho adresu. Znovu jsem tedy zavolal Ivanovi Pelcovi jestli by se nepodíval na ten odkaz s fotkou a případně nepotvrdil zdali se skutečně jedná o našeho Rosťu Filipíka. Obratem mi poslal mejla tohoto znění: „Seš borec, to je von. Já jsem to tehdy taky zkoušel po internetu, ale nic jsem nenašel. Pak už jsem se na to vyprd.“ Takže naprostá paráda a spokojenost, že jsem mohl být zase nějak užitečný. Teď se ještě spojím s tou rodinou z Rakouska a předám žádané informace.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek