Společné hraní The Crash s kapelou Shadows Revival

Opět se nám blíží další vystoupení v hudebním klubu IRSKÁ v Karlových Varech – Rybářích, Na Růžovém vrchu. 29.3.2014 od 20:30 hodin se zde bude konat jízda, kterou tentokráte začne karlovarská skupina Shadows Revival, a která jak už název napovídá, hraje skladby slavné anglické kapely The Shadows, jenž slavila největší úspěchy v průběhu šedesátých let minulého století. Repertoár Shadows Revival se skládá víceméně z instrumentálních skladeb, jimiž se jejich anglický vzor proslavil. Kapela hraje v tomto složení:
Vladislav Prokop – sólová kytara, Josef Makula – basová kytara, Petr Schneider – bicí, Pavel Krüger – doprovodná kytara. Shadows Revival proto navazují na klasický repertoár původních The Shadows, s cílem připomenout pamětníkům i později narozeným známé skladby, ke kterým jsou postupně přidávány novější a to i zpívané. Více informací o kapele najdete zde: http://www.shadowsrevival.cz



The Crash, kteří se pomalu rozjíždějí a získávají stále více možností a nabídek ke hraní, budou nastupovat jako druzí, a to od 21:30 hodin. Stale platí lidové vstupné 60 Kč. Kapela rozšířila svůj repertoár o další skladby, aby se tak vyhnula oposlouchání u svých věrných příznivců. Proto vás všechny do IRSKÉ srdečně zveme. Není zapotřebí říkat, že se na své přátele i příznivce již velmi těšíme, abysme spolu jako minule vytvořili bezvadnou atmosféru a všichni na tento zážitek rádi vzpomínali.
IMG_5899.jpg
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek