ČÍŇAN JE NA NAŠEM WEBU!!!

PRÁVĚ JDEM POKECAT NA SKYPE, PAK TO DOPÍŠU, blog -crash club má sváteční den! Šveska
ČÍŇAN DNES
OBJEVIL SE PŘÍMO SYMBOLICKY S PŘÍCHODEM JARA. To se mu opravdu povedlo, takhle nás překvapit! Zkusil jsem několikrát zavolat, posílal SMS, tentokrát jsem se dočkal. Když jsem slyšel že to zvednul, v duchu jsem si zařval: A JE ZPÁTKY MEZI NÁMI… Po adrenalinovém přivítání jsme přešli na skype a dali si tříhodinový koktejl. Okamžitě jsem na skype kontaktoval TOMA STABENOWA a než se stačil z překvapení vydejchat, tak nám ADINKA chytře šoupla skupinku a jeli jsme všichni do půlnoci. K VÁŠNIVÉMU rozhovoru se nechaly strhnout i naše manželky, jaká to byla síla! Koktejl v pěti vydal další skoro tři hodiny, museli jsme to nakonec odpočítat, abychom to vůbec nějak skončili. Podle času na komentářích, které do našeho blogu pro vás všechny ihned máznul, si pak ještě prohlížel WEB, takže si to musel protáhnout ke třetí hodině ranní… Moc hezký večer… ŠV.
Oba parádní komentáře najdete v rubrice CHRONOLOGIE THE CRASH v článcích- ČÍŇAN UŽ ZASE ŽIJE V ČECHÁCH a OTÁZKA PRO ČÍŇANA…..
DO HISTORIE KARLOVARSKÉHO BIGBEATU se zapsal jako hráč na bicí vysokou úrovní, všichni jej dodnes hodnotí vysoko, ale taky svou kamarádskou povahou, a všem tu chyběl a BIGBEATU taky!
LUBOŠ ŠTOLFA na slezině v Evropáku po zhlédnutí kratičké SMS vytryskl: i tohle mi stačí k radosti, vím že žije, a úplně by mě to stačilo, i kdyby se s námi nesetkal a víc se neozval! VENCO, MÁŠ TU PĚKNĚ ZADĚLÁNO!
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek