ČÍŇAN U ŠVESKY 27.-28.3.2010 rozšířeno, FOTO!

ČTYŘICET LET JSME SE NEVIDĚLI. Vylezl z výtahu s úplně jiným ksichtem, přesto že jsem ho viděl na fotkách z e-mailu, okukoval jsem ho po objetí co by mě ho připomělo, HLAS A OČI. Vyrovnaný, srdečný, nenáročný, nestresující, veselý, to byly další signály, že je to on. Ve večerním rozhovoru před příjezdem na skype jsme upřesnili program návštěvy, mezitím se přizval do skupinky LUBOŠ ŠTOLFA a bylo na čtyři hodiny po oslavě ADINČINÝCH NAROZENIN. JIRKA ZINK se také k nám nainstaloval a teď mě mrzí, že jsme ho také nezapojili, netušil jsem, že to ty dva tak protáhnou, nakonec jsme je nechali spolu, ale bylo to maso, poslouchat dva bubeníky po víc jak 40. letech, bavili jsme se výtečně.
Program jsme založili na tom si popovídat, doma, pak navštívit IRENKU JANEČKOVOU v
TŠ IJ LI
OSTROVĚ – moc krásné.
šv IJ
Lehce jsme se dotkli jejího významného díla 18. dílů z historie OSTROVSKÝCH HUDEBNÍCH SKUPIN. Dostali jsme každý výtisk knihy LÁSKYPLNÉ TRAPASY – Historky ze života – i s věnováním!…    edice Knihovnicka.cz   Tribun EU 2009. Také toto setkání bylo se 40letou pauzou. Moc nám všem záleželo na tom konečně se vidět, na blogu a mailu nám to už nestačilo. Všem nám vyhovovalo, že nemusíme do zahuleného prostředí, to nás taky spojovalo. Probrali jsme lehce blog i s nedávnou návštěvou novinářů v redakci na čerstvém betonu, uměleckou pracovní a životní pouť IRENKY JANEČKOVÉ, s některými překvapivými detaily, zvláště pro Číňana, historii původu ČÍŇANOVO JMÉNA, historku vysvobození ČÍŇANA z komunistického kriminálu ČÍNSKOU AMBASÁDOU, jeho současné životní poslání. Doprovodili jsme IRENKU před bydliště, nakoupili suroviny na INDICKOU KUCHYNI tím způsobem, že nám v Kauflandu stačily dva regály se zeleninou a luštěninami, ostatní byly pro Číňana vzduch.  Pak následovalo ČÍŇANOVO vaření-vegetariánského indického pokrmu, přivezl si své koření i nádobíčko neposkvrněné masem, chutná to a hlavně voní nádherně! Následovaly fotky, které přijdou teprve do blogu.
RÝŽE
Soukromé foto na externí paměti z LIBECINY vyšlo na celou neděli, a to jsme neviděli AMSTERODAM A SVĚT, na naše zbyla pouze část večera. Pro vyvenčení jsme zvolili prohlídku ALTÁNU U VELICHA poblíž HASIČÁRNY, místa plánovaného setkání VŠECH PŘÁTEL Z BLOGU, až bude tepleji. Nebude chybět pro slezinu muzikantů SOUDEK PIVA, pořádná vepřová, kafe buchty, GRIL, NA SOUKROMÉ ZAHRADĚ, KDE JSME TO UŽ VYZKOUŠELI BĚHEM NAŠÍ SVATBY V ČERVNU. Upřesníme, oznámíme. Tam se uvidíme všichni a ČÍŇAN SI NAVAŘÍ SÁM.
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek