FRANTA LUDVIG JE UŽ TAKÉ NA BLOGU…

Tak to zkousim po pate neco napsat,stale me to vyhazuje.Ja bydlim v Unna.Male mesto u Dortmundu.Mam stale styk s Bondym i jinyma klukama z Nejdku.Jezdim tam i pomerne casto,alespon 4x za rok.Jinak vas zdravim vsechny soudruhy kapitalisty.Co delam,uzivam predduchodoveho obdobi.Chodim na koncerty,29 kvetna jsem byl na Jethro Tull.Ted 16 cervence jdu na „Mother Finest“Jinak chodime s brachou Mirkem na co se da.Uz jsme toho objeli hodne.Jeden s nejkrasnejsich koncertu byl „Edgar Brougton Band“To byl lidi zazitek.I koncert „Spooky Tooth“s originalnim obsazenim.Odalsich zazitcich,videl jsem 1981 original show „The Wall“v Dortmundu a to hned ten 1 koncert v Nemecku.Vse ostatni je napodoba a nevyrovna se originalu.Australie Pink floyd,sice hraji vse do noty presne ale neni to ono.Tak dost kecani jestli se nekde bude slejzat nejaka dobra trupa v Nejdku tak me nechte vedet.Ludva
NAŠI PŘÁTELÉ ZE ZAHRANIČÍ… mají trošku problémy se dostat ke psaní komentářů – velice významné funkci blogu – ale jak vidíte, všichni stojí o kontakt a vytrvale buší do klávesnice – a jak vidíte, zdařilo se.
Jeho komentář byl ochrannou funkcí sice zablokován, ale dostane se k nám a my ho po prohlédnutí povolíme ke zveřejnění. Ludig poctivě odpověděl na mé otázky, obohatil o své zprávy ze současného života VENKU všechny naše čtenáře. Musím poznamenat, že se nám to pěkně rozjíždí v setkávání lidí z celého světa, začínáme být zase pěkně pohromadě na blogu jako doma.
Tomáš Stabenow při setkání THE CRASH po 40 letech u něj na chatě pronesl: Švesko, ty jsi kouzelník! KOUZLÍME DÁL: připravuje se další setkání THE CRASH, tentokráte s VENCOU VOZKOU, a když najdem MILANA BAČU, bude další, tentokrát u BONDYHO v altánu.
SETKÁNÍ všech přátel z blogu připravujeme zatím asi na listopad, ale třeba i dříve!  ŠVESKA
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek