MLADÉ VARSKÉ KAPELY JSOU TŘÍDA…

ŽÁDNÁ PROPAST MEZI STARÝMI  A MLADÝMI VARSKÝMI KAPELAMI NEEXISTUJE, NEEXISTUJOU ANI PŘEDSKOKANI, ANI ZLÍ ZVUKAŘI!

MÍLA FRONĚK, JIRKA ZINK, IVAN PELC TO VÍ UŽ DÁVNO a já jsem rád, že nám to naservírovali ve svém předvánočním mejdanu v MUSIC HALL VŠEBORKY. O tom, že hrají MLADÉ VARSKÉ KAPELY DOBŘE A ZAJÍMAVĚ A NAVÍC VLASTNÍ TVORBU, svědčil jak poslech v pozorném postoji v prostoru zvukaře, starých muzikantů a pardálů, tak aplaus a potlesk při pěkném kousku. Vyfotil jsem je pro vás a byl to pro mě zážitek je takhle vidět a taky se o to opírám při svém hodnocení. Při diskusi o jejich kvalitách jsem taky zaslechl výrok: „TY MLADÝ HRAJOU „JAKO BEJCI – SAKRA DOBŘE!“ V galerii, kde jsme zaznamenali život mezi posluchači, uvidíte zachycenou atmosféru, nechyběl ani stromeček a pěkně vybavená restaurace. Při tomto PŘEDVÁNOČNÍM MEJDANU jsem musel PŘEKOPAT svůj postoj ke karlovarským kapelám, tíhnul jsem ke starým, ale COLORFLASH A THE CHOBOTS mě dostali na správnou kolej!
PRIMITIVOVÉ NEZNÁMÉ KULTURY byli v naprosté tichosti poslucháni a pobaveným potleskem odměňováni, BERNARD BLUES BAND ZAHRÁLI SVÁTEČNĚ, SPOLU SE SVÝMI HOSTY, já jsem se nejvíc jsem se těšil na mladýho „PANA BASÁKA“ SMUTNÝHO a užíval jsem si ho plnými doušky: „KRÁSA A SÍLA…“ Je teď v PRAZE „NA KONZERVĚ“ a bylo vidět, že je ve VARECH šťastnější…
***galerie na titulní stránce, hledejte dole…
Fotogalerie je už v předsálí otevřena, je třeba dokončit ještě asi 100 dalších kousků… jmenuje se Předvánoční mejdan BBB*** Šveska**a když si zajdete na článek:

Re BERNARD BLUES BAND, CHOBOTS A COLORFLASH -11.12. 19.00 h. …doplněno, a foto v galerii…

můžete si pustit jejich videa na jejich nainstalovaných stránkách…
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek