EMERSON NA PREMIÉŘE BLACK MOON…

Klikni na podtržené a jsi u Emersona

Premiéra skupiny Black Moon

20. března 2011 v 22:39 | Milan Chmelenský | RECENZE – SOUČASNOST
Rockový klub „Pizza Pub“ na Čankovské v Karlových Varech byl tím místem, které si vybrala skupina „Black Moon“ pro svoji premiéru. Po pravdě řečeno, až tak o novou kapelu nešlo. Pánové Šmíd, Horký, Zábranský, Hrabák již nějaký ten čas působili v kraji jako „Hard Again“, ale s novějším repertoárem přišla i změna názvu.
V celkem velké restauraci bylo již půl hodiny před začátkem těžké sehnat místo k sezení a když to muzikanti rozbalili, mnozí postávali kolem pódia a s přibývajícím časem se dokonce zaplnil i taneční parket. Hard-rockoví Black Moon odehráli své vystoupení v pohodě a s nadšením. Skladby od skupin jako byli Manfred Man, Free, Led Zeppelin, Cream, ZZ Top nebo Steppenwolf vyzněli na sále velmi dobře, díky perfektnímu ozvučení. A během večera došlo jako již tradičně na bicí-sólo Karla Hrabáka, které bylo oceněno velkým potleskem. Mě osobně potěšil fakt, že skupina zahrála i vlastní skladby. Myslím, že všichni přítomní mohli být spokojeni. Jen jsem trochu postrádal přítomnost některých karlovarských rockerů. Rád jsem se po delším čase zase viděl se Šveskou, Františkem z Kraslic i se samotnou kapelou. Také mě potěšilo, že se nechala přemluvit moje kolegyně a zpěvačka Petra, která dorazila až z Habartova a byla s celým rockovým večerem taktéž spokojena.
Se skupinou „Black Moon“ je možné se opět setkat 9.dubna, kdy zahrají pro návštěvníky restaurace „Pod mostem“ v Dalovicích-Všeborovicích.
…více fotek v galerii
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek