KOTEL V PECI JE IDEÁLNÍ FLEK…

POČASÍ VYŠLO FANOUŠKŮM COUNTRY VSTŘÍC, JAK NEJLÉPE UMĚLO…
S BÉĎOU JSME SE TAM VYSKYTLI KVŮLI SPOLEČNÉMU JEDNÁNÍ S TOMEM STABENOWEM , vlastně jsme jen čekali až se Tom jako pořadatel kotle uráčí dostavit, měli jsme čas do sedmé hodiny, protože jsme ho potkali na mostě do areálu v za deset sedum, zbylo na jednání – nejednání pouhých deset minut. Votrávenej jsem naprosto dokonale, nehodlám vyvíjet už žádnou iniciativu a pouze jsem ochoten publikovat předem připravené a zpracované materiály (týká se to i letáčků- „plagátků do peněženky“ rozdávaných společně ve prospěch KOTLE V PECI a kapely i našich stránek crash-club. THE CRASH, Číňan a jeho prostřednictvím Tom Stabenow mají možnost přímo psát do blogu i na portál, takže pracovat pro věc jim přenechávám. Ukecávat na další spolupráci je bezpředmětné.
„KOTEL“ BYL NA COUNTRY perfektně připraven, nový poněkud těsný, „posed“ pro zvukaře, ( vše uvidíte na fotkách ), chvojím vyzdobené pódium bylo po ročním půstu vybavené a k nepoznání upravené. Ze stánků se kouřilo už odpoledne, stylové stavby dokonale připravovaly atmosféru, kterou jsem zachytil před začátkem. Pokusíme se brzo zpracovat fotky, hlavně pro účastníky „Rockového kotle“. Většina fanoušků nasadila patříčný country ohoz a vybavení, křesla i celé altány. Ideální místo pro produkci venku. Fanoušci se scházeli už odpoledne, užívali si a posilňovali a využívali čas před začátkem na vítání se „po jejich“ a hlavně na pokec…
NAPÍŠE NÁM NĚKDO REPORTÁŽ, POŠLE NĚKDO FOTKY ? Využijte k tomu maily v kontaktu…Rádi přiblížíme ROCKERÚM KOTEL, JE TO SUPER MÍSTO.
Mnoho rockerů se zabývá také COUNTRY a tak nemám problém dát prostor i vtomto směru, nejen kvůli KOTLI…ale také proto, že mnoho fanoušků COUNTRY poslouchá ROCK !
…zkuste se podívat na stránky JARDY BIERA V KANADĚ, HODNĚ VÝZNAČNÝ ROCKER – BIGBEAŤÁK V OSTROVĚ A VARECH…
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek