Počítadlové výročí za dveřmi!

Psáno s malým předstihem!
A zase se nám blíží jedno výročí… 30.3.2010 nám na blogu začalo fungovat počítadlo návštěvnosti. Za rok tento blog navštívilo něco přes 20.000 návštěvníků, o čemž jsme tehdy ani nesnili. Hlavně ta druhá desítka trvala jenom něco málo přes tři měsíce. Za uplynulý (počítadlový) rok se zde událo mnoho věcí a z blogového mimina se stal kopající spratek. I tak získal mnoho přátel a příznivců. Na top tabulce se během roku dostal nejvýše na úctyhodné sedmé místo. Fotografickej kabát mu začal být malej a tak ho pověsil do skříně, kterou nazval „Nová Galerie Crash-Club“. Jeho tátovi z něho šednou vlasy a tečou nervy. Ale jinak se má k světu a snaží se lidem dělat radost. Dokonce si i udělal přátele po celém světě a aby to dal jó najevo, tak si pořídil vlaječkové počítadlo aby měl přehled. Zkrátka je aktivní, občas někomu šlápne na kuří oko, ale taky lidi chválí a má se celkem k světu. Jsem opravdu zvědavej, co se z něho vyklube za další rok. Na každej pád mu již teď gratuluji k tomuto výročí a přeji další růst v dobrém směru.
Šveska doplňuje
Od úplného začátku bylo sepsáno 391 článků, ke každému patří mnoho krásných komentářů, zkratkové a rádoby vtipné se u nás neuchytily. Píšou se ze 30.% ze zahraničí a jsou pokladnicí stránek. Za posledních 100 dní jich čtenáři napsali 628, rekord je 87 komentářů na Číňanův článek MÁNIČKY, NEBOLI VLASATCI. Při hrubém průměru 6.28 to dělá 2455 komentářů !
Od nainstalování počítadla VIZITORS máme zaznamenáno jedinečných 3038 návštěvníků z 30. zemí světa ( každý je zde evidován jen jednou, při první návštěvě. Při prohlídce vlaječek zůstanete v údivu kolik stálých návštěvníků je třeba v Německu 454, na sousedním Slovensku to dělá 94, v USA 90, tam to roste neuvěřitelně…Rakousko 38, dokonce Rusko 10 a Vaňkovo Austrálie 8…MUSÍME SI NAVZÁJEM PODĚKOVAT A POGRATULOVAT, JAKÉ NOVÉ MÉDIUM JSME SI TO VYTVOŘILI, nevím o jiném stejně zajímavém a opravdu přitažlivém. NAŠE SPOLEČNOST, KTERÁ ZDE KOMUNIKUJE MÁ přeci také K DISPOZICI MOBILNÍ TELEFONY, SKYPE, FACEBOOK A DALŠÍ MOŽNÉ PROSTŘEDKY, ale ty samy nedali dohromady tak velkou společnost stejných zájmů jako je crash-club. DNES VÍME KDE KDO ŽIJE A CO DĚLÁ, CO DĚLAL TENKRÁT, CO SI PAMATUJE, CO MŮŽE VŠEM POSKYTNOUT PRO OBOHACENÍ ŽIVOTA , NEZAPOMEŤE ŽE TENKRÁT TU TAKÉ ŽILO 10 000 000, LIDÍ A POSTIHOVALO TO (BIGBÍT) VŠECHNY KROMĚ MIMINEK A NEVĚDOMÝCH STAŘEŠIN. Tenkrát nám bylo od 10 do 30 let, dnes nám je 50-70… NAŠE POLE PŮSOBENÍ SE ZATÍM VZTAHUJE NA NÁŠ POMYSLNÝ REGION ZÁPADNÍCH A SEVERNÍCH ČECH, KTEŘÍ JSME SE SPOJILY. Do dalších částí naší vlasti už také nenápadně pronikáme….
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek