POČASÍ NÁM NEPŘÁLO…

PARÁDNÍ POČASÍ, PLNÁ MASARYČKA, SPOUSTA KAMARÁDŮ A MUZIKANTŮ, NA PLACE SPOUSTA PŘÍZNIVCŮ NATĚŠENÝCH NA KARLOVARSKÉ URIAH HEEP, PŘI ROHOVORECH JSEM NATREFIL NA BÝVALÉHO VARÁKA, ŽIJÍCÍHO V JIŽNÍCH ČECHÁCH ZE STRAKONICKA, NEBYL TU 25 LET, ALE KLUKY Z KAPELY ZNAL A MĚ PŘIPADAL POVĚDOMEJ, ČEKÁM ŽE NÁM UDĚLÁ RADOST KOMENTÁŘEM. Pavel Menschik, Štolfa, osazenstvo z úterních posezení v Evropáku, Jirka Zink, Ivan Pelc Karel – býv. varhaník z Greyhoundů, Milan Chmelenský a mnoho dalších přišel také člen našeho týmu crash-clubu TOMÁŠ ŘÁDA ( TT Software ) se svou nadšenou partnerkou. Některé tváře chodí pravidelně a grupa zvláštních stálých, typicky vohozených mladých návštěvníků navštěvujících každou akci starých rockerů, my jsme byli také tenkrát mladí a zvláštní, akorát že se to nedalo nikde koupit tu škálu doplňků a originalit, dnes ji fandíme, zravíme se a vítáme se, to nám ti naši staří načuchlí komunismem nedarovali, těm se líbili svazáci a májový průvod, mohli nás kdykoliv vykázat z čehokoliv, i z autobusu. Musím s nima hodit řeč, abych si doplnil která bije.
Na vystoupení URIAH HEEP R.KV bylo vidět že je mají všichni rádi, neodešli ani když je rozehnal liják, vše uvidíte v naší NOVÉ GALERII crash-club.cz během týdne po zpracování. Béďa zpíval dole mezi diváky, krásnej kontakt, dokonce si zazpíval v hledišti skalní fanda, kterého už znáte z akce BÉĎA 49 A MNOHÝCH DALŠÍCH – DAL TO PARÁDNĚ A ZAŽIL APLAUS. Dalším zážitkem bylo popovídat si s Béďovo maminkou, která také přišla, a byla náramě hrdá , vyznačím vám ji v galerii, udělal jsem s ní několik záběrů…KAPELA URIAH HEEP SI UMÍ VYTVOŘIT dokonalou atmosféru a udržet si ji celé vystoupení. Já je mám rád a jednou jsem je také viděl poprvé a diváci to také prožijí poprvé a navždycky. KAPELA HRÁLA V TRIČKÁCH v tom hrozném počasí, ale na převlečení si nedají ani pauzičku, VENCOVI VEJVODOVI tam v tom větru pršelo na záda, dovedete si představit co musel vydržet.
NA SHADOWS SE TĚŠILI VŠCHNI, ROZCHÁZELI SE NERADI, ALE VŠICHNI JSME BYLY PROMOČENI,( PRO NÁS DEŠTNÍKY NEJSOU ANI ČERVENÉ KOBERCE A PENÍZE DO KULTURY TAKÉ NE, JEŠTĚ JE NA NÁS CHTĚJÍ…)
Kazilo se to čím dál tím víc a SHADOWS V TOM DEŠTI NANOSILI VERCAJCH, a mokrej ho za chvíli nakládali, pořadatel rozhodl že seto přeloží na zítra, budou hrát zítra po BERNARD BLUES BANDU, PŘED NIMI TURBO. PŘIJĎTE VČAS ZAČNE SE UŽ VE DVĚ…
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek