The Crash v klubu IRSKÁ

Musíme vám bohužel oznámit, že kapela The Present Perfect své vystoupení odvolala a omlouvá se za případné zklamaní těch, kteří se na ni chtěli přijít podívat. Snad se nám v budoucnu ještě v klubu IRSKÁ představí. The Crash budou hrát tedy sami a rádi se postaví na nové pódium, v novém roce a s novým elánem.
Takže je to tady. Tímto vás všechny zveme do nového hudebního klubu IRSKÁ v Karlových Varech na Růžovém vrchu. Pro ty, kteří neví kde to je, tak zde je adresa: Restaurace „Racek“, Sedlecká 1, 360 01 Karlovy Vary – Rybáře (nad Horním nádražím), telefon 608 968 993. Komu se nechce chodit do kopce tak se může svézt autobusem MHD č. 14 nebo 19. Kdo dorazí vlakem na Horní nádraží, tak přejde lávku a je na Růžovém vrchu.

Ještě v kostce… na tomto prvním letošním hraní kapely The Crash, v sobotu 1. února 2014, v sále hudebního klubu IRSKÁ, kdy začátek je od 19. hodin a přátelské vstupné 60,- Kč, se těm z vás, kteří doposud neviděli a neslyšeli novou formaci kapely The Crash, rozhodně doporučuje tuto akci tentokrát nezmeškat. Kapela neustále rozšiřuje svůj repertoár a snaží se o to, aby ti co na ni příjdou, nebyli zklamáni a rádi si nás znovu a znovu přišli poslechnout. Již se na vás těšíme.

Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek