JIRKA KELLER: Krásnou cestu Jirko…

Jirka Keller 30 prosinec v 13:43  
Zdravím Vás pane Cuhro a omlouvám se, že Vás takhle otravuju. Mám na Vás velkou prosbu, podle všeho se svými kamarády pracujete na stránkách Crash Club blogu, já nemám šanci na tyto stránky vložit fotku s nějakým povídáním, takže se obracím na Vás, zda byste to za mě neudělal.
I já jsem ve věku, kdy se můžu řadit mezi pamětníky karlovarského bigbítu a dění kolem něj, samozřejmě, že jsem jako mnoho ostatních znal Jirku Zachožije, už včera jsem posílal přes facebook zmíňený obrázek panu Stabenowovi, ale zřejmě se ještě k počítači nedostal, nebo nevím. Zmíněná fotka se mi do ruky dostala včera od kamaráda ze zahraničí, je to krásný historický snímek, na kterém je Jirka Zachožij jako „mučedník“ na kříži. Fotka byla pořízena v roce 1973 v Boči, v té době Jirka s kamarády makal u geodezie a nějaký čas tam žili pospolu, jak se říká v komuně, na snímku je ještě pro informaci též Barestyl a zřejmě taky Ivánek Tlustý, už je identifikace po těch letech docela složitá.
Pano Cuhro, pokud fotku na Vaše stránky Crash Clubu vložíte, prosím Vás o připojení následujícího textu:
Jirko, i když mnozí z nás už pěkných pár let nežijeme v Karlových Varech, máme hlubokou účast na tom, co se stalo, a já za sebe a za přátele žijící v zahraničí ti přeju krásnou cestu do bigbítovýho nebe.
Jirka Keller – Praha
MUČEDNÍK
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek