crash-club PRO NAŠE PŘÁTELE V ZAHRANIČÍ I DOMA…

  MEZIVÝROČNÍ ZPRÁVA O STAVU UNIE CRASH-CLUB

NÁŠ crash-club SE SNAŽÍ POSKYTOVAT SERVIS NAŠIM PŘÁTELŮM V ZAHRANIČÍ V OBLASTI HISTORIE A HLAVNĚ ZE SOUČASNÉHO ŽIVOTA VE VARECH.
  
Jak můžete sami vidět na Top listu i na Visitors, TŘICET PROCENT NÁVŠTĚVNÍKŮ VSTUPUJE na crash-club ze zahraničí.
Měli jsme na začátku obrovskou radost, když se někdo ozval, dnes už se všichni zúčastnění známe navzájem. Někteří pravidelně komentují, posílají fotografie a dokumenty, přijíždějí na různé akce. Moc hezké bylo, když se sjeli na koncert ROZLOUČENÍ SE ZACHOŽEM. Parádní bylo, že jsme se mohli vidět tváří v tvář v současné podobě, připravují se příjezdy ze zámoří. Všechna setkání probíhají v překrásné atmosféře a hlavně ve velké účasti. ČÍŇANEM to začlo fungovat a dnes je to samozřejmostí. Vybudovala se obrovská fotogalerie, která nám přibližuje děj a dokresluje, jak se tu nyní žije, Číňanův Starý Karlsbád nám prohlubuje historii našeho města, odkud většinou pocházíme. Zprostředkováváme kontakty navzájem. Vybrali jsme hospody a kluby, kde si každý může najít, kde se hraje. Nainstalovali jsme webové stránky kapel a muzikantů, kde si může každý prohlédnout galerii, pustit jejich muziku a napsat komentář. Začínáme vědět vše o každém. Zařadili jsme na crash-club většinu regionálního tisku a i celoplošného, každý doma i v dáli má region jako na dlani v jedněch stránkách. Aktualizujeme titulní stránku crash-clubu, podle zajímavosti. Rozšiřujeme rozsah stránek podle vlastních nápadů a potřeb a také proto, že jsme za rok a půl vyčerpali kapacitu stránek.  CO JSME NEJVÍC ROZŠÍŘILI, JE CESTA K SOBĚ NAVZÁJEM.
   Tenkrát před 40 lety to bylo přátelství na základě hudby a hnutí, dnes k tomu přikládáme –  na základě těchto stránek, které jste pro nás všechny pomohli vytvořit…
Šveska a samozřejmě
klikni
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek