PŘÍPRAVY NA COMEBACK THE CRASH…

MĚSÍC PŘÍPRAV NA NÁVRAT SKUPINY THE CRASH, KTERÁ PRO VÁS PŘIPRAVUJE VZPOMÍNKOVÝ VEČER NA KRÁSNÉ OBDOBÍ ŠEDESÁTÝCH LET, VE KTERÉ JSME BYLI VŠICHNI AKTÉRY – NASTAL !
CHCEME SE ZNOVU VŠICHNI SEJÍT NA AKCI PO VELMI DLOUHÉ DOBĚ, PODLE REAKCÍ TEHDEJŠÍCH NÁVŠTĚVNÍKŮ BEAT CLUBU CRASH – ČÍNY, KULTURÁKŮ, RŮZNÝCH KLUBŮ, SOUTĚŽÍ A VŠECH MÍST KDE SE TENKRÁT HRÁLO, SE VŠICHNI TĚŠÍ NA TOTO VELKÉ SETKÁNÍ.
Někteří si již vyzkoušeli účast na akcích KARLOVARSKÝCH ROCKERŮ, TYPU ROCKOVINY Pavla Menschika, AID KONCERTU PRO JIRKU, PŘEDVÁNOČNÍ MEJDAN FROŇKOVY KAPELY BERNARD BLUES BAND, BÉĎOVY 49. NAROZENINY Pod Kaštanem v Rosnicích, Proměny 40., Dědkovo megakoncert, NA KTERÝ PŘIŠLO 700 LIDÍ, kde bylo spoustu Nejdečáků, KLOKANÍ GULÁŠ Jirky Vaňka v Podmostem Hall ve Všeborovicích. Pokaždé přišla halda lidí, které jsme opravdu těch 40 let neviděli. Vítačky byly obrovské a srdečné a řady dalších tváří které se vynoří z nánosu roků stále přibývají. Kapely hrajou fantasticky, samé staré tváře z naší doby, kterým to šlape, a je radost je vidět, jak nám chtějí vytvořit nezapomenutelný zážitek na každém koncertu. ZAČNU JOKLEM, STAROU PÁKOU JEŠTĚ Z LUCIE, ONEK – super zpěvák dodnes, nestačíte zírat, VEJVODA ZA BICÍMA – TO JE ZÁŽITEK, WINSTON KURIL KYTARA ZPĚV – MŮJ MILÁČEK, LONGTON MÁ NA KAPELU ŠTĚSTÍ A JE NA VRCHOLU OBLÍBENOSTI. KDYŽ TO ROZBALÍ BÉĎA SE SVÝMI URIAH HEEP REVIVAL KV NEVÍŠ NA KOHO ČUMĚT DŘÍV – LARRY, ZÁBRANSKÝ, BUBENÍKY MÁ HNED TŘI a je škoda je propást jednoho každýho. ROCKERSKÁ RODINA VŘE, KARLOVARSKO MÁ ZÁKLADNU NADUPANOU PRO VÁS, AKCE JAKO ZVON, JENOM PŘIJÍT. Například JIRKA HAŠEK dlouho se nechtěl ukázat, ani na blog crash-club nenapsal, ale pak na jednu super akci zavítal, nyní chodí pravidelně, dokonce když vypadl MÍRA SVOBODA Z VG4 NA KLOKANÍM GULÁŠI, vzal to bez problémů za něj a byl HVĚZDOU VEČERA. Máme všichni radost z jeho návratu mezi nás. BONDY PŘIŠEL NA AKCI TAKY, je natočené DVD parádní záznam večera, připravujem další, BÉĎA je KANON, s JIRKOU ZINKEM na tom pod Béďou spolupracujem. Když dodám ještě CODA, BLACK MOON S KARLEM HRABÁKEM, PROMĚNY, WHITESNAKE, BBB, IVANA PELCE S BLUE CONDICION, TAK NA TAKOVÉ AKCE MUSÍTE PŘIJÍT TO SKOUKNOUT, JE ZBYTEČNÉ O TOM JENOM PSÁT…
Seriál „PŘÍPRAV TEPRVE ZAČÍNÁ“… šveska
FOTO69
Příspěvek vytvořen 719

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Související Příspěvky

Začněte psát hledaný výraz výše a stisknutím klávesy Enter vyhledejte. Stisknutím klávesy ESC zrušíte.

Zpět na začátek